• 2

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mislila je da je stomak boli zbog kamena u bubregu, a zapravo je krenuo porođaj : Rodila je zdravu devojčicu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sve vreme je imala redovnu menstruaciju i svi testovi za trudnoću su bili negativni

  • 2

Brijana Blanton je većinu svog leta provela družeći se sa prijateljima i uživajući u vremenu na jezeru u Južnoj Karolini. Kada je počela da oseća strašne bolove u rebrima, pretpostavila je da ima kamenje u bubregu i otišla je u hitnu.

Međutim, ispostavilo se da tinejdžerka doživljava kontrakcije i da će se svakoga časa poroditi.

- Usta su mi pala na pod. Nisam mogla ni da plačem. Bila sam u potpunom šoku - rekla je Brijana.

Blantonova nije iskusila nijedan od tipičnih simptoma trudnoće i rekla je da je uradila više testova na trudnoću i da su svi bili negativni.

- Bila sam stalno u bikiniju i majicama, nisam se ugojila niti imala bilo kakve druge simptome - priseća se ona.

Pored toga, Brijana je rekla da se ništa nije promenilo u njenom menstrualnom ciklusu.

- Čak sam i dalje dobijala menstruaciju i nikada mi nije kasnila - dodala je.

Blantonova se prisetila kako se probudila u četiri sata ujutro 8. septembra u mokrom krevetu i sa oštrim bolovima u rebrima i donjem delu stomaka. Znala je da nešto nije u redu, pa je probudila mamu, koja ju je odmah odvela u hitnu pomoć, sumnjajući da je u pitanju kamen u bubregu, piše "NY Post".

Tinejdžerka je stigla u bolnicu i objasnila da je osećala bol u donjem delu stomaka svaka tri do četiri minuta. Tada su doktori otkrili da je ona gotovo pred porođajem.

- Medicinska sestra me je tada pregledala, a zatim pogledala u mene. Nikada neću zaboraviti izraz njenog lica kada mi je rekla da sam otvorena osam centimetara.

Još šokantnije, Blantonova je rekla da je uradila test na trudnoću oko mesec dana pre na zahtev svoje majke kada je stalno povraćala.

- Moja mama je bila tamo čak i kada sam to uradila jer mi je pozlilo nakon što sam nešto pojela i želela je da uradim test - objasnila je ona.

Dok je bila u potpunom šoku, Brijana je odmah odvedena u odeljenje za porođaj gde su potvrdili da će postati majka. Blantonova je rodila svoju zdravu ćerku, Oukli Alin, u 7.36 ujutro 9. septembra.

- Nemam pojma kako sam imala bebu od tri kilograma u sebi, uvek sam bila tako mršava - priseća se ona.

Iako nije bila spremna za izazov koji joj je život dao, Brijana je rekla da su se njeni prijatelji, porodica i crkva okupili oko nje i pomogli joj da nabavi potrepštine za svoju devojčicu.

- Trebalo mi je vremena da se naviknem na situaciju. Takođe sam se plašila da kažem prijateljima jer nisam znala kako će reagovati. Nisam im rekla oko nedelju dana, ali kada sam to na kraju uradila, bili su tako neverovatni u vezi toga.

Priznajući da je u početku bilo teško da se izvuče iz šoka, ova mama sada voli svoj novi život.

- Srećom, ranije sam radila u oblasti brige o deci tako da nisam bila potpuno nesvesna kako da se brinem o bebi. Sve je počelo da mi dolazi prirodno, uz pomoć i podršku moje mame. Iako je Oukli bila veliko iznenađenje, ona je zaista veliki blagoslov. Ne bih menjala da sam njena mama ni za šta na svetu - zaključila je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta je "trudnički nos" i da li prolazi nakon trudnoće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • Mile

    10. april 2023. | 17:03

    Jeste a pre toga je od one muške stvari mislila da banana, a od svoje ženske stvari da ima još jedna usta, pa je pojela bananu i onda kao ju, pa to nije kamen u bubregu, nego sam trudna! Ajde žene koje su bile trudne neka kažu, da li možeš 9 meseci da budeš trudan i da ne znaš šta ti je?! Osim ako nisi ne daj Bože mentalno zaostao, onda je moguće.

    Podelite komentar

  • Jovan Ktć

    10. april 2023. | 23:23

    A to dete se uopšte nije pomeralo u stomaku , od petog do devetog meseca. Ni stomak joj nije bio ni malo veći. I majka joj ništa ne zna o tim stvarima. Da ne poveruješ. Ili ona što joj je dete upalo u klozetsku šolju, a ona se silno iznenadila.

    Podelite komentar