Quantcast
  • 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mama i ćerka zatrudnele u isto vreme: Dečaci su rođeni u razmaku od 2 nedelje

Vreme čitanja: oko 2 min.

U trenutku kad je saznala da je u blagoslovenom stanju, Melani (44) je saznala da će i njena ćerka Kiša (24) dobiti bebu

  • 0
blizanci bebe deca

Foto: Pixabay

Mama i ćerka iz Engleske zatrudnele su u isto vreme i rodile dečake u razmaku od samo dve nedelje.

U proleće 2018. godine Melani Vorburton (44) je došla kući da svojoj porodici kaže da je trudna, dok je ćerka Kiša Vorburton (24) takođe imala divnu vest, prenosi "NY post".

- Sišla sam niz stepenice sa testom za trudnoću u ruci, a tamo je bila moja mama sa ultrazvučnim snimkom - rekla je Kiša za "South West News Service".

- Bilo je ludo, ali i neverovatno proći kroz trudnoću i porođaj sa majkom.

Melani je 15. januara 2019. rodila sina Grejsona, koji je njeno treće dete. Dve nedelje kasnije, 29. januara, njena ćerka je rodila svoje prvo dete, dečaka po imenu Karter.

- Dobiti malog brata i sina u isto vreme bio je neverovatan osećaj - rekla je Kiša za SWNS.

Dve trudnoće bile su iznenađenje i za majku i za ćerku.

Melani je otišla na intervenciju posle podvezivanja jajovoda da bi mogla ponovo da zatrudni sa svojim mužem Vilijamom Vorburtonom (36). U međuvremenu, ćerka Kiša i njen partner Kalum Pirson (23), sa kojim je bila šest godina, lečili su se posle gubitka bebe.

- Mama me je ubeđivala da će sa novom trudnoćom sve biti u redu i da sam zdrava. Osećala je da se njena beba pomera u stomaku, a dve nedelje kasnije i ja sam osetila isto – priseća se Kiša.

Mama i ćerka podržavale su jedna drugu tokom trudnoće: zajedno su kupovale osnovne potrepštine za bebe i zajedno odlazile kod doktora na preglede. Zajedno su organizovale i bejbi-šauer sa svojim prijateljima i porodicom.

Danas su njihovi sinovi „najbolji prijatelji“ i više su kao braća nego ujak i nećak.

- Dečaci se odlično slažu. Čak su nosili sličnu odeću za Noć veštica i u septembru će zajedno krenuti u školu - kaže Kiša.

Dvojica dečaka u porodici imaju i mlađe članove. Dva meseca pošto je rodila Kartera, Kiša je saznala da je trudna sa blizancima i rodila ih je 2020. godine u istoj bolničkoj sobi u kojoj je i Kartera donela na svet.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Zdravo svete!": Ana Ivanović podelila snimak koji je raznežio sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba