• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Porođaj je počeo dok je bila na muzičkom festivalu: Jedva čeka da beba poraste da može da je vodi na rejvove

Vreme čitanja: oko 2 min.

Selis je takođe dobila kritike od drugih rejvera koji su je optuživali da je "neodgovorna" što je otišla na festival na pragu svog trećeg trimestra

  • 0
trudnica Foto: Shutterstock

Kristina Selis je uživala tokom seta DJ Zeda seta na karnevalu u Las Vegasu u subotu, kada je osetila čudan bol u predelu stomaka.

- Nešto nije bilo u redu. Primetila sam da nešto nije u redu i morala sam da odem - počinje ona svoju priču.

Nakon što se obratila medicinskom osoblju na licu mesta, Selis je obaveštena da doživljava prevremene porođajne bolove iako je njen termin bio tek za šest do osam nedelja.

Nakon što je dobila brzu dijagnozu, Selis je sa svojim dečkom Džonatanom Garsijom prebačena u bolnicu i u roku od "10 ili 15 minuta" od dolaska rodila im se ćerka.

Nazvali su je Izabela Dejzi Garsija, srednje ime Dejzi je u čast festivala kome je mama prisustvovala kada su krenuli trudovi. Kada se sledećeg jutra probudila, sa Izabelom u ruci, Kristina je postavila tvit i napisala da je rodila srećnu i zdravu bebu.

- ČESTITAM!!!!! Tako sam srećan što ste oboje zdravi i što sam imao čast da se sve to dešava uz moju muziku - uzvratio joj je DJ Zed, koji je bio upućen u situaciju.

Kada je videla Zedov tvit, Selis je bila šokirana.

- Bilo je neverovatno. Samo, nisam čak ni znala šta da mislim.Pogledala sam svog dečka i pomislila: "Je li ovo stvarno, kao? Šta se dešava?".

I drugi su na mreži poslali svoje čestitke tročlanoj porodici, a nekoliko njih je Izabelu nazvalo "rejv bebom".

Sa druge strane, Selis je takođe dobila kritike od drugih rejvera koji su je optuživali da je "neodgovorna" što je otišla na festival na pragu svog trećeg trimestra. Mama i beba su otpuštene iz bolnice 23. maja, ali će morati da ostanu u Las Vegasu "još nekoliko nedelja" ili dok Izabela ne bude dovoljno jaka da otputuje kući.

- Doktor kaže da dobro reaguje. Prošla je sve testove. Još uvek je na respiratoru, ali joj je jako dobro.

Par se raduje zajedničkom podizanju svog prvog deteta i kada Izabela bude dovoljno stara, planiraju da muzički festivali postanu važan deo njenog života. Ali to će morati da sačeka "još par godina".

- Očigledno je da ću se konsultovati sa njenim lekarima i svojim doktorima, i sve. I kada budem znala da je bezbedno da ide, naučićemo je o svemu.

- Ja jednostavno volim zajednicu - kaže ona o festivalskoj kulturi. - Svi su tamo dobrodošli. Nisam baš otvorena osoba, ali kada sam na nastupima, osećam se tako prijatno - zaključila je za "Yahoo Life".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ne veruju joj da je u 7. mesecu: Kad joj vidite stomak ne biste pomislili da je trudna uopšte

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba