• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznala da je trudna tek kad joj je pukao vodenjak: "Porodila sam se 6 minuta kasnije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Statistike pokazuju da jedna od 2.500 trudnoća ostane neprimećena do porođaja

  • 0

Loren Njui (22) stavila je uveče dvogodišnju ćerku Esi u krevetac, pa je i sama otišla da spava. Nije ni pomišljala da će taj aprilski dan pamtiti do kraja života, i to ni manje ni više nego zbog porođaja.

Naime, dva sata pošto je otišla na spavanje Loren je osetila snažne grčeve u stomaku. Kako bolovi nisu prestajali, oko jedan sat noću odlučila je da se istušira. U tim trenucima mislila je da ima upalu slepog creva, ali sat vremena posle tuširanja pukao joj je vodenjak.

- Počela sam da se porađam i beba je brzo došla na svet – kaže Loren za"The Sun".

Otkako joj je pukao vodenjak do trenutka porođaja prošlo je svega šest minuta. Njena svekrva je došla da pričuva malenu Esi, a Loren je otišla u bolnicu. Posle 12 sati mlada mama se vratila kući sa sinom Albijem. Da bi mogla da vozi bebu u automobilu, dok je bila u bolnici, telefonom je naručila auto-sedište.

Loren je jedna od žena koja je imala takozvanu skrivenu, odnosno kriptiču trudnoću. Najčešće, žene koje imaju nevidljivu trudnoću shvate da su u drugom stanju tek kad krene porođaj, što je bio slučaj i sa Loren.

Studije sugerišu da jedna od 475 trudnoća ostane neprimećena do 20. nedelje, dok jedna od 2.500 ostane neprimećena do porođaja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Zdravo svete!": Ana Ivanović podelila snimak koji je raznežio sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba