• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena mnogo voli da bude trudna, ali nije bila spremna za još jedno svoje dete. Zato je postala surogat mama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon što je dobila drugo dete, Jesenija Latore je osetila potrebu da ponovo zatrudni, ali nije bila spremna za još jedno dete, pa je postala surogat za par koji je želeo svoje dete

  • 0

Ona je mama koja je odlučila da postane surogat za nekog drugog jer mnogo "voli" da je trudna i nije mogla da dočeka novu trudnoću, a nije bila sasvim spremna za još jedno svoje dete.

Jesenija Latore je 25-godišnjakinja koja je osetila "poriv" da ponovo zatrudni nakon rođenja svog drugog sina. Međutim, kako u to vreme nije želela da ima i treće dete, pored Treja koji sad ima tri godine i starijeg sina Tajsona koji ima pet, došla je na spasonosno rešenje surogat majčinstva.

Kako prenosi Mirror, nju je oduvek fasciniralo surogat majčinstvom i nakon što je bila donator jajnih ćelija, prijavila se da bude i gestacijski nosilac uz podršku svog muža. Jesenija je odabrala par koji je bio voljan da joj dozvoli da vidi fotografije njihove bebe i da ostane u kontaktu sa njom. Nakon što ih je upoznala, zatrudnela je u junu 2022.

@mamayessenia Steps to becoming a surrogate ! 🇺🇸 Comment questions below !#surrogacy#surrogate#surrogacyagency#surrogacyquestions#surrogacyjourney ♬ Sunshine - WIRA

Kada se dečak rodio 18. februara 2023, držala ga je u naručju i od tada je ostala u kontaktu sa porodicom, koja je često izveštava kako napreduje beba koju je nosila za njih. Za svoj trud je plaćena 40 hiljada dolara, kao i 800 dolara za troškove za trudničku odeću i 1.500 dolara koje je dobila kao poklon tokom trudnoće.

- Posle drugog sina osetila sam želju da ponovo zatrudnim. Volim trudnoću. Osećam se prelepo kada sam trudna. Htela sam da ponovo da imam taj osećaj, ali nisam želela da imam još jedno dete. Zato sam postala surogat. Razgovarala sam sa mužem i on mi je pružio podršku. Osećala sam se tako ponosno i ostvareno kad sam rodila bebu. Ono što sam im dala je zaista neprocenjivo - ispričala je Jesenjina.

Par je pronašla preko "Surrogate First", gde se prijavila i imala psihološku analizu. Buduće roditelje upoznala je u novembru 2021. preko Zoom-a, a prvi put lično u maju 2022. Izuzetno joj je bilo važno da ostane u kontaktu sa porodicom kojoj je odabrala da bude surogat. Podvrgnuta je prenosu jajne ćelije u junu 2022. i saznala je da je trudna samo pet dana kasnije. Par je bio "toliko srećan", da su joj poslali buket cveća i banjsku poklon karticu.

- Volela sam ovu trudnoću. Bila je to najbolja koju sam imala. Osećala sam se zaista dobro i srećno. Rodila sam savršenog dečaka. Stavili su mi ga kožu na kožu i bio je to zaista lep trenutak. Brinula sam o njemu, ali nikada se nisam osećala kao da je moj. On je tako blagosloven - ispričala je Jesenjina koja redovno dobija fotografije i druge vesti o detetu koje je rodila.

Uprkos tome što je plaćena da bude surogat, novac u ovoj situaciji vidi samo kao "bonus" na ispunjenje velike želje da bude ponovo trudna. Zbog toga bi, kako kaže, "volela" ponovo da bude surogat u budućnosti, ali za sad još nije spremna. Trenutno radi kao predavač o surogat materinstvu kako bi razbila "tabu".

- Ovo iskustvo je premašilo moja očekivanja - zaključuje ova žena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Slađa Alegro: Zbog trombofilije, morala sam na carski rez

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba