• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Parovi kojima su ove godine sletele rode: Porodice su bogatije i za dva člana

Vreme čitanja: oko 4 min.

Tekuća 2023. im je bila više nego berićetna

  • 0
Anđelka Prpić Danijel Redklif Naomi Kembel  i Milica Mandić Foto-kolaž: Mateja Stanisavljević/ATAImages, Suzi Pratt / Getty images / Hector Vallenilla, Pacificcoastn / Avalon / Pacific coast news /Profimedia, Marko Jovanović

Polako ali sigurno se bližimo kraju 2023. godine. Sumiramo utiske o tome šta smo postigli i da li smo ispunili želje koje smo zamislili na dočeku u ponoć.

Nekima su se ostvarile najlepše moguće želje i nadanja, a to je da su postali roditelji. Svejedno da li su se prvi put ostvarili u ovoj ulozi ili ne, osećaj je svakako najlepši mogući. S obzirom na to da smo pred kraj godine, želeli smo da se podsetimo koji su to parovi, kako domaći tako i inostrani, kojima se život promenio od dolaska novog člana porodice.

Krenimo redom...

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Manekenka i pevač su se pre nekoliko godina ostvarili u ulozi roditelja, a ovde godine im je na svet došlo i treće čedo, ćerku Angelinu. Ona se rodila 25. januara i tako donela sreću celoj porodici, a ujedno su Simeon i Leona dobili sestru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Anja Alač i Andrej Josifovski

Premijera predstave Foto: ATA Images

Glumica Anja Alač, ćerka Vesne Čipčić, u skladnom je braku sa Andrejem Josifovskim, u kom su dobili sina Alekseja, a onda i početkom novembra ćerku Anđelu.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Lepa naša bivša teniserka i bivši nemački fudbaler 6. maja ove godine su postali roditelji trećeg dečaka. Njihovoj sreći nije bilo kraja, što pokazuju i slike koje je Ana objavljivala na društvenim mrežama. Da podsetimo, oni imaju sinove Leona i Luku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Milica Mandić i Marko Đuričić

Milica Mandić Printskrin: Instagram/milica_mandic

Naša proslavljena tekvondistkinja Milica Mandić se u septembru 2021. godine zavetovala na večnu ljubav dugogodišnjem dečku Marku Đuričiću, a u aprilu su postali roditelji dečaka kojem su dali ime Mateja.

Danica i Filip Karađorđević

Danica i Filip Karađorđević Foto: Amir Hamzagic/ATA Images

Početkom novembra je naša kraljevska dinastija Karađorđević postala bogatija za još jednog člana, princezu Mariju. Danica i Filip nisu krili sreću što su posle dečaka Stefana dobili i ćerkicu, a njenu prvu fotografiju su podelili sa javnošću nepunih mesec dana od dolaska na svet.

Anđelka Prpić i Marko Žugić

River Fest Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Glumica koja nam je najpoznatija po seriji "Andrija i Anđelka" 29. maja na svet je donela svoje prvo dete sa suprugom Markom Žugićem. Devojčici su dali zanimljivo ime Čarna, po ulozi koju je imala Anđelka u seriji "Žene sa Dedinja". Anđelka iz prvog braka ima sina Jakšu.

Kako kod nas, tako su i kod svetski poznatih parova sletele rode, a mi smo odabrale samo neke od njih.

Rijana i Asap Roki

Rijana Asap Rocky Foto: Tanjug/AP

Pevačica sa Barbadosa je znala da nas iznenadi svojim stajlingom tokom svoje dve trudnoće koje su se odvijale gotovo jedna za drugom. Naime, prvo su u maju 2022. godine dobili sina kom su dali ime RZA Atelson Majers, dok su u avgustu ove godine dobili još jednog dečaka isto neobičnog imena Riot.

Danijel Retklif i Erin Darke

Premijera filma Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Zvezda filmova o Hari Poteru je u 33. godini postao otac. Naime, on i dugogodišnja partnerka takođe glumica Erin Darke su u aprilu dobili dečaka čije ime, zanimljivo, još uvek javnosti obelodanjeno, piše "Cosmopolitan".

Serena Vilijams i Aleksis Ohanian

Američka teniserka je na kratko zapostavila karijeru kako bi se posvetila porodici, pa je sa svojim izabranikom rodila prvo ćerku kojoj su dali ime Olimpija, da bi ponovo osetili čari roditeljstva 22. maja dobivši drugu ćerku Adira River Ohanian.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Al Paćino i Nur Alfalah

Al Paćino devojka Nur Alfala Noor Alfallah Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA/The Hollywood JR

Slavni holivudski glumac iako je u poznim godinama, iznenadio je javnost vešću da je - postao otac. Naime, on je u devetoj deceniji dobio četvrto dete ali prvo dete sa devojkom Nur Alfalah koja je 50 godina mlađa. Detetu su dali ime Roman.

Naomi Kembel

naomi kembel kanski festival filmski festival u kanu Foto:

Supermodel je iznenadila javnost nakon što je objavila da je u 53. godini postala majka po drugi put, ovog puta jednog dečaka. Zanimljivo je da Naomi nikad nije otkrila identitet oca njene dece, ali je potvrdila da je ćerka, koju je dobila 2021. godine, biološki njeno dete. Ni ona nikada nije objavila imena dece.

Paris Hilton i Karter Reum

Paris Hilton Foto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Poznata bogatašica Paris Hilton je pre nepunih mesec dana objavila radosnu vest da su ona i njen partner dobili drugu bebu, ćerku London. Oni su pre svega početkom godine dobili sina preko surogat majke kome su dali ime Feniks Baron Hilton Reum, tako da su ove godine dobili dve bebe. Zanimljivo je da je Paris htela da njena deca nose imena gradova kao svoja lična imena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Zdravo svete!": Ana Ivanović podelila snimak koji je raznežio sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba