• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Ranija postaje baka, već kupuje stvari za unuče: Snaji dala savet kakav samo majka može

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Ranija je uvek otvoreno delila radost kada god bi se u porodici nešto lepo desilo

  • 0
kraljica Ranija i princeza Radžva Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovog leta, Njihova Veličanstva kraljica Ranija i jordanski kralj Abdulah II dočekaće rođenje svog prvog unuka, a može se reći da su pripreme odavno u toku.

Godinu dana nakon što su se venčali, Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Husein bin Abdulah i princeza Radžva Al Husein očekuju svoje prvo dete, za koje se navodi da će se roditi u narednim mesecima. Dok beba obeležava rođenje nove generacije u jordanskoj vladajućoj porodici, pripreme su u punom jeku, a kraljica Ranija sama kupuje stvari za unuče.

Govoreći za "Al Arabiju" u nedavnom intervjuu, princ Husein je otkrio kako je kraljica Ranija već preuzela dužnosti bake.

- S decom će se sve promeniti, sigurno. Ne znam šta da očekujem, ali hvala Bogu da smo uzbuđeni, a i porodica je uzbuđena. Moja majka je već počela da kupuje stvari za bebe pre nekoliko nedelja.

Kraljica Ranija je uvek otvoreno delila radost kada god bi se u porodici nešto lepo desilo.

Uoči kraljevske svadbe u junu 2023, kraljica Ranija je održala govor na ceremoniji pre venčanja, sa srdačnom porukom za princezu Radžvu.

- Nikada neću zaboraviti koliko smo Njegovo Veličanstvo i ja bili srećni kada nam je Al Husein rekao da želi da se oženi Radžvom. Ona je savršen odgovor na sve moje molitve za njega. Neka uvek budete jedno drugom izvor sreće i podrške.

U intervjuu za "Today", majka četvoro dece je takođe otkrila savete koje je dala princezi Radžvi pre nego što se udala.

- Neposredno pre nego što je moj sin najavio veridbu, odvela sam Radžvu na stranu i prvo što sam joj rekla je da ne postoji takva stvar kao što je stopostotna podrška. Uvek ćete imati ljude koji su protiv vas, a savet koji želim da vam dam je: "Molim vas, pokušajte da ne čitate komentare. Znate, samo ćete sumnjati u sebe, i uvek će biti negativnosti - i to nije do vas, već do te osobe. Oni su nesrećni u svojim životima. Zato ne nosite tu nesreću... To će vam poljuljati samopouzdanje" - dodala je ona.

Par je nedavno obeležio svoju prvu godišnjicu braka, na kojoj je jordanska porodica podelila novi portret princeze Radžve, koja je prvi put uslikana sa stomakom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Odrekla se hrišćanstva, veruje u Nordijske bogove i zovu je "vikinška princeza"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba