• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jordanski princ dobio dete, pa častio sve bebe u porodilištu: Ovako je kraljica Ranija dočekala unuku

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prestolonaslednik je podelio svoju zahvalnost medicinskom osoblju za to kako su tretirali princezu u porodilištu

  • 0

Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonaslednik Husein i njeno kraljevsko visočanstvo princeza Radžva Al Husein dočekali su tokom vikenda svoje prvo dete, ćerku, princezu Iman bint Husein.

Ponosni otac, jordanski princ je podelio prve porodične fotografije svoje supruge i njihove devojčice na svojoj zvaničnoj "Instagram" stranici.

Na dirljivim snimcima, kraljevski par se smeškao kamerama dok su držali uspavanu princezu Iman. Prestolonaslednik je podelio svoju zahvalnost medicinskom osoblju za to kako su tretirali princezu u porodilištu.

Čim su fotografija i snimak objavljeni, mnogi od njegovih pet miliona pratilaca odmah su počeli da pišu svoje čestitke zajedno sa popularnim influenserima i poznatim ličnostima.

Čak i pre nego što je kraljevska porodica napustila porodilište, princ Husein je takođe podelio svoju zahvalnost brojnim porodicama koje su bile u bolnici 3. avgusta 2024. godine. Jordanski princ je doneo čestitke i kutije sa zlatnim novčićem za svu novorođenčad u porodilištu.

Ime Iman je arapskog porekla, što znači "vera" ili "verovanje". U islamskoj kulturi, iman predstavlja osnovni princip, koji označava nečiju odanost i poverenje u Boga. Ime oličava vrline duhovne snage i moralnog integriteta, što ga čini dragim izborom za mnoge porodice širom arapskog sveta.

Princezu Iman su po izlasku iz porodilišta upoznali baka i deka - kralj Abdulah i kraljica Ranija.

- Iman, već si osvojila moje srce. Naša porodica nikada nije bila srećnija - napisala je baka Ranija na svom "Instagramu".

(Ona.rs/Grazia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Željka je majka hrabrost: Rizikovala život da bi postala majka! Danima bila trudna na kiseoniku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba