• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novorođenče stavlja u kartonsku kutiju da spava: Svi se zalete sa kritikama, a onda se oduševe kad čuju razlog

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica Maja ima sve što joj je potrebno, kako opisuje ova mama

  • 0

Kad beba dođe u život roditelja, sasvim je normalno da porodica pazi da bude potpuno opremljena kako bi njihovo novorođenče maksimalno uživalo.

Jedna mama podelila je snimak u kom beba Maja, koja se tek rodila, brižno spava u kartonskoj kutiji. Naravno, mnogi su u čudu, jer obično očekujemo ušuškane kolevke. Međutim, kada je Šeridan objasnila zašto njena beba spava u kutiji, mnogi su se oduševili.

- Htela sam da snimim ceo video o kutiji za bebe i šta je uključeno, ali Maja je uletela na svet tako rano da se tačno nula mojih planova pre bebe zapravo ostvarilo!

Svako dete rođeno u Škotskoj ima pravo na boks za bebe. To je neverovatna inicijativa škotske vlade i pruža bebama i roditeljima sve korisne stvari koje im mogu zatrebati. Više kompleta odeće u različitim veličinama, jakna/kapuljača od flisa, peškir za kupanje, prostirka za igru, prostirka za previjanje, jastučići za trudnice, mekana igračka, knjižice za bebe, kontrastne kartice, termometar za kupatilo/sobni termometar, termometar za bebe, maramice od muslina, kondomi i još mnogo toga! - navodi ona.

I što je najbolje, kako ističe ova mama, kutija u kojoj dolazi je takođe siguran prostor za spavanje sa uključenim dušekom i posteljinom.

- To je tako fantastična inicijativa i već nam je od velike pomoći. Našu kutiju za bebe držali smo u dnevnoj sobi kao dodatni prostor za spavanje za Maju i ispostavilo se da je to njeno omiljeno mesto za spavanje i da joj je to draže od drugih kolevki.

Tako smo zahvalni i znam da mnogo porodica dobija toliko koristi u veoma skupom vremenu.

I to je odgovor na one koji se pitaju zašto moja beba spava u kartonskoj kutiji - navodi mama Šeridan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Željka je majka hrabrost: Rizikovala život da bi postala majka! Danima bila trudna na kiseoniku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba