UHVAĆEN NAPALJENI PIROMAN: Zagreb je drhtao zbog ovog manijaka

Dok je vatrogasna služba pokušavala da ugasi požare koje je podmetnuo piroman, on je nasrtao na slučajne prolaznice i bludničio nad njima

  • 3

Zagrebačka policija je otkrila i privela piromana koji je podmetnuo nekoliko požara u Dubravi. On je posle ovih krivičnih dela išao na okretnicu tramvaja gde je napadao devojke i bludničio nad njima, kako pišu hrvatski mediji. Stanovnici su bili šokirani i zabrinuti nedelju dana, čekajući otkrivanje i pritvaranje krivca.

Sesvečanin I. F. (28) je u noći 22. marta počeo sa širenjem požara. On je prvo zapalio platneni podmetač na stolici na terasi jednog lokala, a zatim je otišao iza zgrade i isto to uradio sa igračkom koju je pronašao u dečijim kolicima.

Na snimcima nadzornih kamera, viđen je kako odlazi u pravcu drugog kafića, gde je učinio isto kao i u prethodnom lokalu. Njegova "akcija" je zatim nastavljena i kod bankomata, gde je I.F. gurao zap aljene potvrde o transakciji.

Dok je vatrogasna služba pokušavala da reši novonastali problem, piroman je nasrtao na slučajne prolaznice i bludničio nad njima. Dve devojke su to prijavile i na taj način pomogle policijskoj istrazi.

I. F. je prijavljen za dovođenje u životnu opasnost, za oštećenje tuđe imovine i stvari, kao i za dva bludničenja.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA