POHOTNA BAKA (91): "Igrala se" sa oženjenim komšijom, a onda su je seks igračke koštale života!

- Primetila sam samo dve male modrice na njenom licu, ali je bilo krvi na čaršavima i slika njenog supruga na njenim grudima - rekla je komšinica

  • 5

U Portugaliji se dogodila nesvakidašnja nesreća, kada je baka (91) preminula posle seks igrice sa oženjenim komšijom (49). Pronađena je polugola mrtva u svom krevetu, a u rukama je držala seks igračku.

Penzioner došao u bolnicu, a kada su lekari videli šta mu je u telu ŠOKIRALI SU SE!

Baka je na međunožju imala nekoliko povreda, za koje se veruje da su nastale usled korišćenja igračke.

- Primetila sam samo dve male modrice na njenom licu, ali je bilo krvi na čaršavima i slika njenog supruga na njenim grudima - rekla je komšinica Ana Martin za lokalne medije.

Ona je otkrila da je preminula baka bila udovica mornara i da je volela da se šali sa muškarcima, kao i to da je bila vrlo aktivna uprkos svojim godinama.

Kada je otkriven DNK njenog komšije iz sperme koja je pronađena, on je uhapšen, ali i pušten uz kauciju. On je, inače, oženjeni otac dvoje dece. Rezultati autopsije su otkrili da je žena umrla od gušenja i slučaj će se smatrati nesrećom jer nema znakova nasilja.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA