UROŠ MIŠIĆ: Nisam tukao marince!

Advokat Zvezdinog navijača potvrdio je da se čuo sa svojim klijentom koji mu je rekao da nije učestvovao u tuči u noćnom klubu, kao i da Mišić ima rok do ponedeljka da se javi policiji

  • 26

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić (23) demantovao je da je umešan u incident u kojem su u četvrtak ujutro u beogradskom klubu "Plastik" pretučena dvojica američkih marinaca.

Njegov advokat Borivoje Borović negira da je za Mišićem raspisana potraga. Mišiću je, kaže, ostavljen rok do ponedeljka da se javi policiji u svojstvu građanina i iznese svoju verziju incidenta u "Plastiku".

Borović je potvrdio da se čuo telefonom sa svojim klijentom.

- On mi je kratko i jasno rekao: 'Nisam učestvovao ni u kakvoj tuči'. Ja mu, naravno, verujem na reč. Policija je dolazila na njegovu kućnu adresu, ali ga tamo nije zatekla, pa su odmah krenule razne spekulacije. Njegovim roditeljima je saopšteno da treba do ponedeljka da se javi radi davanja izjave. Ukoliko se ne odazove pozivu, tek tada bi za njim bila raspisana potraga, jer bi se smatralo da je u bekstvu. Međutim, to se neće dogoditi - ubeđen je Borović.

Istinu o tome ko je sve i zašto učestvovao u obračunu sa dvojicom radnika obezbeđenja Ambasade SAD zabeležile su kamere kluba. Te video-snimke odmah je preuzela policija. Sem spekulacija, zvanično nije saopšteno ko su glavni akteri okršaja u kome su letele čaše i flaše i da li se na njima vidi navijač Zvezde.

Prema izjavama očevidaca, Mišić je bio u društvu trojice drugara koji su se, iz nepoznatog razloga, sukobili s marincima A. Dž. Molerom (25) i H. E. Garsijom (27). Nih trojica su, navodno, pošto su marince oborili na pod, nastavili da ih šutiraju, dok ih obezbeđenje "Plastika" nije izbacilo napolje. Svi učesnici tuče su se razbežali pre dolaska policije.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    23. februar 2013 | 01:19

    Ko o cemu nego Ku*** o Postenju.

  • Dutch

    23. februar 2013 | 03:00

    Jaki marinci kad ih klinci lemaju

  • Душан

    23. februar 2013 | 09:33

    Реално, ко не би претукао смрдљиве америчке маринце?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA