HIT: Sladoled i hladna voda promovišu Resavsku pećinu (VIDEO)

- Sladoled i predstavljanje hladne vode su plan za razvitak jedne od najpoznatijih pećina Srbije - kaže direktor Resavske pećine Dragan Obradović

  • 16

Direktor Resavske pećine Dragan Obradović, na pitanje novinarke lokalnog medija šta su planovi za dalji razvitak jedne od najpoznatijih pećina Srbije koja je uvrštena na listu svetske baštine, kaže da je sladoled i predstavljanje hladne vode – plan.

Direktor Resavske pećine prisustvovao je prezentaciji turističkog potencijala svoga kraja na Sajmu turizma, gde je izjavio da ima planove za razvoj srpske lepotice koja je uvrštena u svetsku baštinu.

- Naravno da smo zadovoljni, i ono gde ja radim, a to je JP Resavska pećina gde smo prezentovali, predstavili Resavsku pećinu, gde smo predstavili Veliki buk, znači vodopad Lisine, gde smo predstavili manastir Manasiju... međutim, ono što bih ja rekao, ovde smo najviše predstavili Resavsku pećinu u smislu kome mi pripadamo, odnosno ljudi koji posećuju Resavsku pećinu. To su mahom, znači, te đačke ekskurzije ili, mogu da se nadovežem, gde smo pre sajma razgovarali da mi hoćmo da imamo više osnovaca, više te, da kažem, đačke ekskurzije, da budu tu manje zastupljenost pojedinačne posete ljudi, da ne kažem poput penionera i ostalo - rekao je Obradović.

Snimak lokalnog medija sačinili su meštani Despotovca koji su telefonom snimili ekran i emisiju "Resavske vesti" u kojoj je gostovao direktor Resavske pećine.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • smmarko

    7. oktobar 2013 | 14:50

    Elokventan,koncizan i tacan,svaka cast. Nusicu ustani iz groba ovo je vreme za tebe

  • Teona

    7. oktobar 2013 | 14:43

    Boze,koliko je nepismen.Ne zna sklopit recenicu.

  • Alasovka

    7. oktobar 2013 | 14:47

    uzasno je da je jedan ovakav covek na ovako visokom i vaznom polozaju za nas turizam, tuga. ne moze reci da izabere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA