Da li znate koje hrvatsko ostrvo želi da kupi bogati Rus?

Oglas je dala opatijska agencija za promet nekretninama "Smart-invest imobilien" čiji je vlasnik Milan Mandić za "Novi list" kazao da se radi o ozbiljnom kupcu iz Rusije kojem novac za kupovinu ostrva ne predstavlja baš neki problem

  • 15

Riječki "Novi list" objavio je oglas jednog bogatog ruskog državljanina koji želi da kupi ostrvo na hrvatskom jadranu, prenosi Tportal.

Ponuđena cena za kvadratni metar ostrva iznosi između 10 i 60 evra.

Oglas je dala opatijska agencija za promet nekretninama "Smart-invest imobilien" čiji je vlasnik Milan Mandić za "Novi list" kazao da se radi o ozbiljnom kupcu iz Rusije kojem novac za kupovinu ostrva ne predstavlja baš neki problem.

Uslov da bi postao vlasnik ostrva je da prvo u Hrvatskoj otvori firmu, a prema rečima vlasnika agencije Mandića, njegovom klijentu to ne predstavlja problem.

Jadranskih ostrva na prodaju nema puno - možda dvadesetak, ali Milan Mandić otkriva da je njegovu agenciju već zvalo nekoliko prodavaca severnojadranskih ostrva. Radi se o suvlasnicima ostrva koji su složni da prodaju nasleđeno.

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA