Srpski Kralj čestitao Božić: SVI zajedno da radimo za našu SRBIJU!

- U novoj 2015. godini trebamo biti optimisti, da svi radimo zajedno za našu zemlju, za svakog našeg čoveka i za budućnost naše dece - poručio je prestolonaslednik građanima Srbije u čestitci za Božić

  • 58

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar uputio je čestitke građanima Srbije i Republike Srpske koji Božić slave po Julijanskom kalendaru sledeću Božićnu i novogodišnju poruku.

- Poštovani građani Srbije i Republike Srpske, mojoj porodici i meni veliko je zadovoljstvo da vam poželimo srećnu Novu godinu i predstojeće Božićne praznike. U novoj, 2015. godini trebamo biti optimisti, da svi radimo zajedno za našu zemlju, za svakog našeg čoveka i za budućnost naše dece. Ništa nije važnije od toga. Moja porodica i ja želimo Vama i Vašim porodicama svaki uspeh u Novoj godini, dobro zdravlje i sreću. Mir Božji – Hristos se rodi - poručio je prestolonaslednik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    6. januar 2015 | 10:42

    OVO, se bas, uzivelo u ulogu.Ceo svet, nam se - smeje... (Istrazite malo"kraljevsku" porodicu.Da li znate, ko je "Dimitrije od Jugoslavije"(kako se predstavlja?))...

  • nije kralj

    5. januar 2015 | 13:35

    Koliko ja znam Prestolonaslednik i Kralj nije isto,da bi neko bio Kralj mora biti krunisan.

  • Taca

    5. januar 2015 | 21:10

    Srpski kralj? Da li sam ja to nesto prespavala? Srbija nije vise republika? Ili sta???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA