OPSEDNUT: Imao seks sa 999 kola, skrasio se s bubom (FOTO) (VIDEO)

Mekafil Edvard Smit opredelio se za bubu "Vanilu", ali je tu i tamo prevari sa opelom "Cimetom" i fordom rejndžerom "Splešom"

  • 6

Ljubavni život Edvarda Smita u petoj je brzini već 48 godina. Prema njegovoj računici, imao je 1.000 seksualnih partnera, ali je samo jedan od njih bio ljudskog roda.

Naime, Edvard je, kako tvrdi, "mekafil", a to je oblik seksualne perverznosti, gde je predmet seksualnog uzbuđivanja automobil ili bilo koja mašina.

Na pitanje da li ga osim automobila još nešto privlači, Edvard pominje avione kao i anegdotu da je jednom imao seks na brzaka sa helikopterom iz TV serije "Airwolf".

- Nekoga uzbuđuju grudi i zadnjice lepih žena. Ja gledam haubu i gepek lepih automobila - odgovara Edvard.

Ali Edvard više nije sklon da ima seksualni odnos sa bilo kojim automobilom. Rekao je da je vreme švrljanja završeno i da je na dalje posvećen "Vanili", volksvagen bubi koju je kupio pre 30 godina.

- Kada mi je "Vanila" u rukama, među nama se razvija snažna energija koja potiče od njene reakcije na mene - rekao je Edvard za TV Barkroft, i dodao da bi bio očajan kad bi joj se nešto dogodilo.

Pa ipak, Edvard nije u potpunosti spreman da se prepusti monogamiji. Kaže da voli da protera kera sa opelom GT iz 1973. po imenu "Cimet", kao i sa ford rejndžerom sa nadimkom "Spleš".

"Mekafilija" nije samo Edvardova manija. Po njegovom mišljenju, još 500 ljudi na planeti je navučeno na seks sa automobilima.

- Kada sam napunio 13 i pojavila se čuvena korveta stingrej, taj automobili bio je čist seks i neverovatna mašina. Želeo sam je - rekao je Edvard, i dodao da nije sasvim načisto sa sobom, ali da zna da nikome nije naudio i da nema takvu nameru.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs /Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA