KEJT MOS: Kao klinka sam se stidela svog tela (VIDEO)

Kejt Mos vrlo retko daje intervjue, ali kada to radi, onda iza toga uvek stoji neki valjani razlog. Ovoga puta povod je bio projekat Show studija koji je producirao niz kratkih filmova o modelima i modnoj fotografiji

  • 0

Kejt Mos, supermodel koji u isto vreme zrači jednostavnom i gracioznom lepotom, nedavno je odlučila da da intervju fotografu Niku Najtu, što je nešto što ona inače veoma retko radi. Međutim, ovoga puta povod je bio niz kratkih filmova koji prikazuju modnu fotografiju iz ugla modela.

Baš zato je Kejt pristala da podrži ovaj projekat i sastane se sa Nikom da prokomentariše nekoliko fotografija sa početka svoje karijere, prisećajući se pritom konteksta u kom su nastale.

Prva fotografija je naslovnica časopisa "The Face" iz 1990.godine, kada je Kejt imala samo 15 godina. Ujedno, to je bila fotografija koja ju je lansirala u modne vode i napravila od nje jedan od najpopularnijih modela svih vremena. Iako se na naslovnoj strani detinjasto smeje, a unutar časopisa vešto koketira sa kamerom, Kejt je priznala kako se tada osećala poprilično nesigurno.

-  Sve mi je bilo smešno, ali sam se istovremeno stidela svoga tela - priznaje Mosova.

Kejt je pričala o skromnim počecima i kako tada nije bila bogata, zbog čega je uglavnom jela ribu i pomfrit, umesto ukusnog keteringa koji joj je danas obezbeđen na svakom snimanju. U razgovoru o hrani dotakla se i teme mršavosti.

- Bila sam mlada i mršava, baš kao što je moja ćerka sada. Radila sam u modnoj industriji i u to vreme nije bilo toliko hrane na snimanjima kao što je danas, pa nije bilo potrebe za dijetama - priseća se slavna Britanka.

Dotakla se i teme svog uspeha, priznajući da joj i dalje nije jasno zbog čega je ona jedan od omiljenijih modela koji uvek, gde god da se pojavi, prodaje sve naslovnice. Pogledajte video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA