Imate problema s bešikom? Rešite se upale na prirodan način

Problemima bešikom i mokraćnim kanalima može se doskočiti narodskim receptima. Osim konzumiranja velike količine tečnosti (najmanje tri litre dnevno), postoje i preparati iz kućne radosti koji povoljno utiču na zaustavljanje upale

  • 0

Upala bešike bolna je tačka mnogih žena, posebno leti kada su joj žene sklonije. Neretko upala rezultira odlaskom kod lekara koji propisuje antibiotike koji pak uzrokuju novi niz teškoća poput gljivičnih infekcija.

Nudimo vam dva recepta čije su delovanje potvrdile mnoge žene. Prvi od njih prenosi se s kolena na koleno još od vremena naših baka.

BELI LUK U VODI

Sve što vam treba je dva decilitra tople vode i 5-6 češnjeva belog luka. Beli luk usitnite pa prelijte toplom vodom i pustite da odstoji 10 minuta.

Nakon toga procedite i popijte. Tečnosti možete dodati med po želji. Pijte dva puta dnevno dva dana za redom. Rezultati neće izostati.

BANANA I PERŠUN

Peršun je poznati diuretik. Sve što je potrebno je izmiksovati sveži list peršuna (jedan manji struk) sa nekoliko banana i dodati malo vode,  kako bi šejk bio tečniji.

Popiti ujutro pre doručka. Osim što pomaže kod upale bešike, vraća energiju telu i jača imunitet, što je takođe važan saveznik u borbi protiv upala.

(Telegraf.rs / Dnevno)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA