Stigao je Crni Petak … A to je dobro? (VIDEO)

U poslednje vreme u medijima nailazimo pretežno na loše vesti. Bile one iz crne hronike, ekonomije, naše zemlje ili sveta – izgleda kao da se sve svodi na estradu, smanjenje plata, kašnjenje penzija, korupciju, ubistva i pronevere velikih količina novca. Tako da, kada u toj atmosferi, čujete naslov: “Stigao je crni petak”- to u startu ne obećava!

  • 1

Ali to nije tako, crni petak je dobar dan za vas, jer konačno i ovde, kao i u svetu, velike kompanije baš na ovaj dan maksimalno spuštaju cene svih svojih proizvoda.

Crni petak jeste globalni fenomen, ali tek skoro je stigao u Srbiju, a www.crnipetak.rs samo još danas ima najbolje ponude sa najvećim popustima. Ne propustite ih – još samo danas do ponoći!

Ovaj petak i pored svih loših vesti u medijima - sigurno neće biti baksuzan za vas. Ne oklevajte, posetite crnipetak.rs i iskoristite ovu jednodnevnu šansu da ugrabite najbolje cene za proizvode koji vam baš trebaju, dok ima zaliha.

Neka i vama danas svane, posetite www.crnipetak.rs i iskoristite najveće popuste dok su još tu!

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA