Najpristupačnije jonsko ostrvo u Travellandu - KRF!

U agenciji „Travelland“ su nam pre svega preporučili hotele Oscar, Eliana, Victoria Hill, Scheria. Ovi hoteli se nalaze u mestu Dasija, koje je smešteno na samo 15 km od aerodroma, glavnog grada Krfa i svega onog što grad Krf nudi: šoping, noćne provode i mnoge druge sadržaje. Od nedavno je ovaj grad pod zaštitom UNESCO-a.

  • 1

Letovanje na ovom ostrvu je malo hodočašće koje bi svaki stanovnik naše zemlje trebalo da ispuni tokom svog života!

Istraživali smo u turističkoj agenciji „Travelland“ koja su to grčka ostrva najpristupačnija našim turistima i sve preporuke vodile su nas ka ostrvu Krf. Odlazak na Krf nije obično putovanje za naš narod. Svaki odlazak na Krf, turistima iz Srbije budi emocije o tužnoj i hrabroj istoriji predaka.

Letovanje na ovom ostrvu je malo hodočašće koje bi svaki stanovnik naše zemlje trebalo da ispuni barem jednom u životu. Tokom letovanja na Krfu, uvek treba pronaći vremena za posetu Srpske kuće i spomen mauzoleja-kosturnice na obližnjem ostrvu Vido, čije uspomene savršeno opisuje pesma Milutina Bojića – Plava grobnica.

Foto: Promo Foto: Promo

- Krf nije samo pristupačan našim turistima zbog blizine u odnosu na druga grčka ostrva, već veliku ulogu igraju i tradicionalno povoljne cene za ovo ostrvo - potvrdio nam je Goran Kaličanin iz turističke agencije „Travelland“. - Krf je po cenama, odmah uz Tasos, ali je u pitanju ostrvo koje nudi mnogo više. Naročito turistima iz Srbije, imajući u vidu našu istoriju, ali i lepotu samog ostrva.

U agenciji „Travelland“ su nam pre svega preporučili hotele Oscar, Eliana, Victoria Hill, Scheria. Ovi hoteli se nalaze u mestu Dasija, koje je smešteno na samo 15 km od aerodroma, glavnog grada Krfa i svega onog što grad Krf nudi: šoping, noćne provode i mnoge druge sadržaje. Od nedavno je ovaj grad pod zaštitom UNESCO-a. Sa druge strane sama Dasija je idealna za savršeno lenčanje na mirnim plažama.

krf1

- Za navedne hotele spremili smo paket aranžmane sa avionskim prevozom – nastavlja Goran Kaličanin. Za nešto više od sat vremena možete biti na ovoj prelepoj destinaciji. Hoteli u Dasiji su na samo desetak kilometara od aerodroma, pa se i transferi putnika relativno brzo obave, tako da svako može biti fokusiran samo na uživanje u Krfu. Pozivam ovom prilikom sve zainteresovane da do 20. marta izvrše rezervaciju i ostvare popust od 8%.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA