MASLINE, VINO I MORE ZA PUN UŽITAK: Mediteran još bliži u ''Travelland-u''!

U turističkoj agenciji „Travelland“ nude atmosferu mediteranskih ostrva po sniženim cenama!

  • 0

Obilazak mediteranskih ostrva, svaki put nam pokaže koliko je život lep. Sicilija će sigurno biti mesto vašeg povratka. Odlazak na Krf nije obično putovanje za naš narod, već malo hodočašće. A Skijatos važi za mondensko ostrvo sa pristupačnim cenama. Kada svemu ovome dodamo izuzetne cene turističke agencije „Travelland“, onda je dobro letovanje zagarantovano.

- Italijani znaju da kažu: „kada vidite Siciliju, videli ste ceo svet“, a ta izreka nije daleko od istine – rekao nam je Goran Kaličanin iz turističke agencije „Travelland“. - Za ovu turističku sezonu spremili smo aranžmane za Siciliju sa avionskim ili autobuskim prevozom, tako da svako može odabrati nešto u sklau sa sopstvenima željama i mogućnostima. Naglasio bih da je odlazak u Siciliju autobusom kombinovan sa obilaskom Rima, Bolonje, Ravene. I ovo nije samo prolazak kroz ove gradove, već svi naši gosti koji odaberu odlazak u Siciliju autobusom imaće u odlasku noćenje u Rimu, kao i noćenje u Bolonji, u povratku. Svakako aranžmani za Siciliju sa avionskim prevozom imaju prednost u komfornijem dolasku na destinaciju, pošto već za 2 sata putovanja od Beograda možete ostiti mirise i ukuse Sicilije.

Preporuka agencije „Travelland“ su hoteli Alexander, Corallo, Sporting Baia, Borromeo Resort i Villa Esperia, od kojih se za pojedine hotele odobrava popust u visini od 8%.

Foto: Wikimedia/Goldmund100 Foto: Wikimedia/Goldmund100

Nije slučajno zašto je ponuda za Siciliju, u turističkoj agenciji „Travelland“, sa akcentom na mestima istočne obale Sicilije - Taormina i Đardini Naksos. U pitanju su najpoznatija letovališta Sicilije. U agenciji su nam rekli da postoji i obilje fakultativnih izleta, koji se organizuju na licu mesta, od kojih je svakako najpoznatiji obilazak sela u kojima su snimani delovi Kopolinog remeg dela, filma „Kum“. Pored navedenih preporuka, u ponudi su i drugi izuzetni hoteli Baia Azzura Hotel, San Vizenco Hotel, Albatros Hotel, Sant Alphio Garden & Spa, Baia Degli Dei Hotel, Kalos Hotel, San Pietro Hotel, Villa Athena, La Riva Hotel.

Foto: Wikimedia/Figiu Foto: Wikimedia/Figiu

- Krf nije samo pristupačan našim turistima zbog blizine u odnosu na druga grčka ostrva, već veliku ulogu igraju i tradicionalno povoljne cene za ovo ostrvo - potvrdio nam je Goran Kaličanin iz agencije „Travelland“. - Krf je po cenama, odmah uz Tasos, ali je u pitanju ostrvo koje nudi mnogo više. Naročito turistima iz Srbije, imajući u vidu našu istoriju, ali i lepotu samog ostrva. Hoteli u Dasiji su u blizini aerodroma, pa zaista možete biti na plažama Krfa za samo par sati od izlaska iz vašeg doma.

krf1

U agenciji „Travelland“ su nam kao preporuku izdvojili hotele Oscar, Eliana, Victoria Hill, Scheria. Ovi hoteli se nalaze u mestu Dasija, koje je smešteno na samo 15 km od aerodroma, glavnog grada Krfa i svega onog što grad Krf nudi: šoping, noćne provode i mnoge druge sadržaje. Od nedavno je ovaj grad pod zaštitom UNESCO-a. Sa druge strane sama Dasija je idealna za savršeno lenčanje na mirnim plažama. U ponudi su i hoteli Corfu Holiday Palace, Chorfu Chandris Hotel, Dassia Chandris Hotel, Elea Beach Hotel, Nissaki Beach Hotel, Omiros Hotel, Eleni Villa, Victoria Hill Hotel, Eliana Hotel, Emilios Villa.

Foto-ilustracija: FreeImages/ElvisFan76 Foto-ilustracija: FreeImages/ElvisFan76

- Skijatos je još jedno ostrvo koje nudi mediteransku atmosferu po atraktivnim cenama – završava svoje preporuke Goran Kaličanin. – Jedna od najlepših plaža na svetu je plaža Kukunaries, a nalazi se upravo na Skijatosu. U pitanju je ostrvo sa naviše plaža po kvadratnom kilometru, što je već dobar preduslov za lep odmor, a glavni grad Skijatos nudi sve ono što imaju i ostali kosmpolitski gradovi. U svakom trenutku možete čuti različite jezike, dok uživate u nekom od prepunih kafića. Na Skijatosu preporučujemo hotele Skiathos Princess Hotel, Skiathos Palace, Esperides Hotel, Plaza Hotel, Mesinis Apartments, Acropolis Apartments, Villa Manolas.

Za više informacija možete posetiti internet prezentaciju turističke agencije „Travelland“ (www.travelland.rs) ili posetiti njihovu poslovnicu u Dobračinoj 43, u Beogradu, gde će vam u prijatnom ambijentu, osoblje ove turističke agencije pružiti vrhunsku uslugu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA