Napravite SIRUP protiv PREHLADE za 100 dinara ! (RECEPT)

Nemojte da bacate pare na skupe lekove protiv prehlade kad sami kod kuće možete da napravite sirup koji je mnogo efikasniji od bilo kog leka

  • 7
Foto: JustAPinch Foto: JustAPinch

Stiglo nam je naglo zahlađenje, a s njim i dosadne prehlade. Za ovaj narodni lek potrebna su vam samo tri sastojka i možete ga napraviti lako i brzo.

Sastojci: Limun, đumbir i med

Priprema: Isecite limun i đumbir na kriške i stavite u teglicu tako da ostane nešto praznog prostora na vrhu, a zatim pospite med preko toga. Ostavite teglicu u frižider da odstoji kako bi se sastojci izmešali.

Primena: Sirup možete uzimati direktno - jednu kafenu kašičicu pre doručka ili ga možete piti u vidu čaja - jednu supenu kašiku sirupa prelijte šoljom vrele vode i promešajte.

Sirup ima jako antibakterijsko dejstvo i neverovatno je efikasan protiv prehlade i gripa. Posebno je delotvoran za otklanjanje bolova u grlu, gde s njim ne može da se meri nijedan od skupig lekova koje kupujete u apoteci.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA