Ovaj ZAČIN će vaše ŽUTE ZUBE pretvoriti u bele (VIDEO)

Ako imate problema sa žutim zubima, ovo je idealno rešenje, iz više razloga

  • 8

Za izbeljivanje zuba su vam potrebna samo dva sastojka - kokosovo ulje i kurkuma. Od njih je potrebno napraviti pastu, naneti je na zube i ostaviti da deluje pet minuta. Nakon toga istrljajte zube četkicom i isperite usta.

KURKUMA: Prirodni lek koji štiti od infarkta i raka (RECEPT)

Naravno, rezultati se neće videti odmah već posle nekog vremena, a za to je potrebno da koristite ovu pastu barem nekoliko puta nedeljno. Što češće je budete koristili, to ćete pre imati savršeno bele zube.

Kurkuma, drevni začin koji se koristi i u medicinske svrhe, pomaže u otklanjanju kamenca sa zuba (onog koji ne možete videti golim okom), koji zapravo uzrokuje tamne mrlje na zubima i gubljenje beline.

Međutim, za razliku od agresivnih hemijskih izbeljivača koji se nalaze u pastama za zube, kurkuma je potpuno prirodna, te ima antioksidativna i protivupalna dejstva, što je čini idealnom za oralno zdravlje.

A video posted by Farah D (@farahdhukai) on

Kokosovo ulje sadrži laurinsku kiselinu koja ima antifungicidna i antibakterijska dejstva, a njegove su prednosti mnogobrojne.

U svakom slučaju, jednostavan i prirodan recept koji možete probati i kod kuće bez ikakvog rizika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    21. april 2016 | 17:33

    Ja sam probala i moji mi se čine još žući. Strašno ostavlja fleke po kupatilu!

  • sandro

    22. april 2016 | 01:36

    Kokosovo ulje, svako jutro promuckate 5min u ustima, nije najprijatnije ali za par meseci, svako jutro rezultati su neverovatni... manite se ovih zutih zacina...

  • Millos

    21. april 2016 | 18:42

    Uh bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA