PREDIVNO: Pogledajte reakciju GLUVE bebe koja prvi put ČUJE svoju mamu! (VIDEO)

Ovaj dečačić rođen je sa zdravstvenim problemima, zbog kojih je u potpunosti izgubio sluh. Trenutak kada je, zahvaljujući lekarima, prvi put čuo glas svoje majke, zaista je neprocenjiv

  • 5

Mali Ksander se se rodio devet nedelja pre predviđenog termina, sa ogromnim zdravstvenim problemima. Izgubio je sluh zbog krvarenja u mozgu.

FOTOGRAFIJA VEKA: Iza osmeha ove bebe krije se neverovatna priča! (FOTO)

Ako vam se kija, KINITE! Inače, može da vam se desi nešto STRAŠNO!

Šezdeset dana je bio na neonatalnom bolničkom odeljenju na intenzivnoj nezi. Premda su joj kad se rodio u bolnici rekli da je Ksander prošao slušni test, majka nije bila uverena.

Znala je odmah da nešto nije u redu kada nije reagovao kao i ostala deca. Uradili su novi test i zaključili da mu treba slušni aparat jer mu se zbog medicinskih komplikacija stanje pogoršalo.

- Trebalo je tri meseca da im dokažem da nešto nije u redu. Oni su samo mislili da se ponašam previše zaštitnički, ali se pokazalo da sam bila u pravu. Nikad nemojte podcenjivati majčinske instinkte. Njegov sluh se neće pogoršavati, ali ni poboljšati, moraće stalno da nosi slušni aparat - poručila je majka.

Majka je snimila trenutak u kojem uz pomoć slušnog aparata Ksander prvi put čuje njen glas. U ovom simpatičnom videu vidi se dečakova reakcija na majčin glas i ona je jednostavno neodoljiva. Ksander se na početku malo zbunio, a onda je, na radost svih, počeo da se smeje.

Pogledajte i priču o malom Fransisu, koji je po rođenju imao samo 700 grama! A onda je počela njegova velika borba:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA