SAMO TVOJA PRIČA: Foto-knjiga koja čuva tajne

Dobar savet zlata vredi, originalni poklon večno se čuva! Pogledajte neke od naših predloga koji će obradovati vaše prijatelje, porodicu, voljenu osobu ili usrećiti baš vas

  • 0

Niste sigurni šta da poklonite dragoj osobi, pa se uvek odlučujete za proverene stvari. Omiljeni parfem za mamu, novu kravatu za tatu, vaučere za masaže i gnjavaže, večeru... Ovaj put budite originalni i spremite pravo iznenađenje!

Kako bismo vam uštedeli vreme i novac, pronašli smo top pet poklona koji ne koštaju mnogo, a ostavljaju lep utisak.

CEWE FOTO-KNJIGA

Foto-knjiga je vaše lično svedočanstvo, priča u slikama o vašem životu, slikovnica ili strip. Kako god vi želite!

Možete odabrati omiljene fotografije iz detinjstva, zajedničkih letovanja, proslava rođendana, malih i velikih matura, i sve to pomoću besplatnog veb-programa pretvoriti u knjigu. Dizajn, takođe, možete odabrati sami - u tvrdom povezu, mekom, elegantnom, luckastom...

Zamislite iznenađenje cele porodice kada na jednom mestu sakupite sve fotografije koje predstavljaju vašu ličnu istoriju - kupovinu prvog bicikla, bakin rođendan, useljenje u novi stan... Sigurno ćete izazvati bar jedno sat vremena smeha do suza, a na svakom sledećem okupljanju čućete "kako se ne sećaš toga, pa imamo i fotku, u albumu je".

 PUTOVANJE

Višednevni aranžaman u nekoj evropskoj prestonici prava je stvar za vas i vašu dragu osobu. Kako do leta sigurno nećete otići na odmor, iskoristite sunčane prolećne dane i prošetajte Venecijom, Milanom, Parizom... Boravak u nekom drugom gradu omogućiće vam da izbegnete obavljanje zaostalih poslova u kući ili na poslu, a nakon vikenda relaksacije sigurno ćete se vratiti sa punim baterijama.

FOTO-PLATNO – SAVRŠENA DEKORACIJA ZA VAŠ DOM

Za one kojima su prvi sunčani dani rezervisani za veliko prolećno spremanje pa ne mogu da odole unošenju novina u svoj dom, najbolji poklon je dekoracija u vidu foto-platna. Dovoljno je da izaberete omiljenu fotografiju i da je unesete u kompjuterski program. Platno se preklapa preko okvira, a dimenzije mogu biti kakve god želite.

 VRHUNSKO VINO

U vreme slobodnih dana viđanje sa prijateljima u porodičnom domu je gotovo neizbežna stvar. Za tu priliku najbolje je pokloniti dobro, kvalitetno vino. Posebno lep dodatak su originalni držači za flaše, otvarači ili specijalne čaše iz kojih ćete zajedno degustirati odabrano piće. Uspeh večeri je zagarantovan.

TORBA ZA LAPTOP

Ovaj poklon je veoma koristan i praktičan, bilo da poklanjate muškoj ili ženskoj osobi. Zbog različitih dimenzija laptopa, najbolje je da odaberete standardnu veličinu, a pažnju obratite na boje i slaganje sa svakodnevnim stilom oblačenja. Za dame možete odabrati torbu u šarenom koloritu budući da se bliži leto pa su ženske toalete uglavnom u veselim bojama.

(Ljiljana Vučetić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA