SAZNAJTE: Koji ste vi tip pijanca?

Alkohol različito deluje na ljude. Neki od njega ućute, drugi brbljaju, treći su agresivni... A vi? Vreme je da proverite koji je vaš način opijanja

  • 5

Druženje, dokolica i opuštanje ne mogu da prođu bez koje čašice alkohola. Međutim, često se stvari ne završavaju nakon dve, tri čašice, već upravo tu počinju. Ipak, pijansto je legalna stvar, dokle god pazite da ne napravite štetu, kako sebi, tako i drugima.

Ono što je zanimljivo je način na koji alkohol deluje na pojedine ljude. Iskustva su razna, ali prema nedavnim istraživanjima zapravo postoji deset vrsta pijanstava. A kako to alkohol deluje ne vas? Vreme je da saznate.

Emocionalno pijanstvo

Čim malo više popijete, stavljate srce na dlan, govorite o svojim emocijama, onome što vas tišti i muči, plačete ili se smejete i govorite svima kako ste do ušiju zaljubljeni.

Ljutito pijanstvo

Nekoliko čašica alkohola više i vi ste već u nekoj raspravi, srdite se, ljutite i raspravljate sa znanim i neznanim ljudima.

Nametljivo pijanstvo

Upadate ljudima u razgovore, sa svima odjednom postajete bliski, ljubite se , grlite se i namećete svugde i svakom.

Potrošačko pijanstvo

Pijani ste i eto odličnog povoda da sebi izvučete svaku paru iz džepa. Čašćavate sve i svakoga i vrlo brzo ostajete praznog novčanika.

Veselo pijanstvo

Ne prestajete da skačete i da se glupirate jer je svaka moguća pesma u klubu vaša i svi ljudi oko vas su najbolji na svetu i sve je super.

Introvertno pijanstvo

Alkohol vas ućuti, zamisli i natera da gledate u jednu tačku. Sami sa svojim mislima, ne želite nikog us vojoj blizini, osim sebe.

Filozofsko pijanstvo

Podrazumijeva duboku analizu smisla života sa svima koji žele da slušaju. Produhovljenost koju ste naglo stekli s alkoholom morate da podelite sa nekim pa to radite sa svima u vašoj okolini.

Koketno pijanstvo

Vapite za pažnjom, otvoreni ste za flert i sve i svako dolazi u obzir, dokle god se osećate seksi.

Neustrašivo pijanstvo

Pijanstvo u vama budi junaka koji je spreman na sve i koji se ne plaši nikog i ničeg. Kao da sutra ne postoji.

Pijanstvo s gubitkom pamćenja

Toliko se uništite da vam alkohol stvara rupe u pamćenju. A onda se sutra sastanete sa društvom i pokušavate da spojite delove slagalice koji nedostaju.

( T.M. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA