Anin raj na zemlji: Vila na Majorki je koštala bogatstvo, u 6.000 kvadrata ima i - banju

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša srpska teniserka voli da ovde sa porodicom provodi slobodno vreme

Foto: Christophe Gateau / AFP / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ana Ivanović se posle sjajne teniske karijere okrenula porodici, suprugu Bastijanu i trojici sinova. Uživaju u svakom trenutku, a kada požele, mogu da se otisnu u neke toplije krajeve i uživaju u zajedničkom vremenu.

Tako je Ana sa Bastijanom pre pet godina kupila jednu ekskluzivnu vilu na španskom ostrvu Majorka, u mestu Son Vida i platili su je 4,5 miliona evra.

Reč je o vili modernog uređenja koja je izgrađena 1998. godine. Ukupna parcela zauzima oko 6.000 kvadratnih metara, od čega je površina kuća oko 950.

Ova nekretnina uključuje orijentalnu banju, dodatnu kuću za goste. Sama vila ima dva sprata gde se prizmelje sastoji od dnevnog boravka od oko 130 kvadratnih metara, otvorene kuhinje sa delom za obedovanje, velika spavaća soba sa garderoberom i sopstvenim kupatilom.

Na prvom spratu se nalaze čak četiri spavaće sobe sa terasom i tri kupatila, piše "Ultima hora". Pored toga, ima i posebne odaje za osoblje koje uključuju spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak i kuhinju.

Dosta vremena ali i novca su uložili u njeno opremanje, pa i ne čudi što je zaista ovo raj na zemlji. Voli da sa porodicom provodi ovde vreme i odmore. Pored ove vile, poseduju dom i u Austriji.

(Ona.rs)