Živi u crkvi i spava na oltaru: Napravila je šarmantni dom od 900 kvadrata, a sin spava u podrumu

B. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaista prizor koj ise retko viđa

Prisila i njen suprug Morton žive, verovali ili ne u crkvi staroj čak 154 godine. Da, baš ovu vrstu građevine su odabrali da im bude dom i uredili su ga prema svojim zamislima. Ništa ne kriju, pa su tako na "TikTok"-u pokazali kako izgleda njihova unutrašnjost.

Prisila je prvo pokazala svoj studio gde izrađuje razne rukotvorine, a onda je prešla na spavaću sobu koja je smeštena u "istočnom oltaru", pa zaj jedan zid koriste za razne projekcije filmova. Međutim, većinu vremena provode na "zapadnom oltaru" koji su uredili u prijatnu dnevnu sobu sa televizorom. Oboje su jako kreativni, pa su se i potrudili da njihov dom odiše dozom kreativnosti. Neverovatno, ali i u smeću vide tu čar kreativnosti pa ponekad pronađu neki komad nameštaja i na ovom mestu, kojem kasnije pronađu namenu.

Zbog te kreativnosti, gotovo svaki kutak je za Prisilu idealan za pisanje, slikanje i druge kreativne projekte.

Ono što je mnogima imponzantno u ovom objektu jeste pregršt orgulja, koje su naravno odlika crkve. One su u ovom slučaju pretvorene u improvizovani bar, a jedne orgulje su čak dobili i besplatno.

Njihova trpezarija je duga nekoliko metara, a sto koji ovde obitava je dug čak šest metara, sasvim dovoljno za poveće društvo. Najuzbudljiviji deo crkve-kuće je zvonik sa kog se pruža neverovatan pogled na celo njihovo selo u Pensilvaniji.

Ipak, i pored toliko velikog prostora, njihov sin živi u podrumu od 220 kvadrata koji ima dve spavaće sobe. Mnogi su komentarisali da njemu nije tamo mesto, ali očigledno je to neki njihov interni dogovor, i evidentno je da se njemu ovaj prostor dopada.

- Prostor ima 900 kvadrata i pet spratova. Ima dovoljno mesta za sve, a uz to imamo i dva podruma. Jedan koristi naš sin, dok je drugi jeziv, ali se nadam da će postati moj studio za izradu stakla - rekla je Prisila, koja je dodala da noću crkva izgleda prelepo.

Isto tako, istakla je da im ne treba mnogo vremena za čišćenje, jer to sve sredi robot usisivač, a inače troše manje od dva sata nedeljno na sređivanje prostora.

(Ona.rs)