Jelena Karleuša otkriva tajnu svoje fenomenalne figure: "Ovaj stomak ima 3 carska reza"

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica strogo brine o svom izgledu

Foto: Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša iza sebe ima veliku karijeru, koja ne prestaje da se širi i na svetskoj sceni. Svoju muziku prati u inovativnim kostimima namenjeni za performans, ali koji su takođe tu i da istaknu fit figuru.

Ona svoje mišiće rado pokazuje, a u nedavnom intervjuu u emisiji "Jutro" na Prvoj televiziji, negirala je da su u "pomoć" ravnom stomaku priskočili plastični hirurzi. 

- Kada pitaš prosečnog građanina Balkana, predrasude su takve da sam ja ili fotošopirana ili sva izoperisana. Ja moram da kažem da na ovom stomaku pločice i trbušne mišiće ne možeš napraviti plastičnom hirurgijom. Ovaj stomak ima tri carska reza i jedan rez od slepog creva. Tako da, ovaj stomak je preživeo sve i svašta, ali nije plastičnu hirurgiju - započinje Karleuša.

Pevačica je dalje objasnila i kako je njena ishrana koja iskuljučuje životinje, doprinela sjajnoj liniji.

- To je samo zato što ne jedem mrtve životinje, ne jedem slatkiše. Životinje volim samo u živom obliku. Ne volim takođe da budem statična na bini i posle svakog koncerta izgubim oko dva kilograma. Zamislite da ih imam tri u toku jednog vikenda - navodi ona.

(Ona.rs)