Dečko jede isti obrok svaki dan već 3 godine i nije mu dosadio: "Kada pomešam sve, dobije se magija"

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Fitnes instruktor otkriva i na koji način to sprema

Fitnes instruktor Šon Kejsi otkrio je da jede isti obrok svaki dan u poslednje tri godine i da nije ostario, kao što su mu mnogi predviđali jer se fokusirao na jednu ishranu.

I dalje uživa u svakom zalogaju i nije mu dosadilo.

Njemu je ovo ručak za desetku i u snimku koji je objavio na TikTok-u objasnio je da ima nekoliko stvari u životu bez kojih ne može, a to su tortilje i friteze. Tvrdi da kada ih kombinujete, dobijate nešto magično.

- Konzumirao sam urolanu tortilju u fritezi na vazduh skoro svaki dan u poslednje tri godine i još uvek me nije prošao taj dobar osećaj kada ih spremam. To je zaista moja strast - rekao je on, prenosi "Express".

On je čak i snimio kako priprema obrok za ovu nedelju. Za početak, potrebno je malo piletine koju skuvate, pa je u činiji pomešate sa omiljenim povrćem, recimo paradajzom i paprikom jer se super slažu sa njom. Onda je ubacio "lajt" majonez odnosno njegovu zdraviju varijantu i začinio određenim začinima. Sada je sve dobro promešao da se piletina "oblepi" svim sastojcima.

Šon često na kraju dodaje malo sira i spanaća i sada ima spreman obrok sa visokim sadržajem proteina i samo je potrebno da "prenesete" na tortilju.

Ubacio je urolanu tortilju u fritezu i dobio je ukusan obrok za koji on tvrdi da će vam pomoći da održite zdravlje na visokom nivou.

(Ona.rs)