Da li je ovo novi dečko Naomi Kembel? Već izvesno vreme uživa u društvu saudijskog multimilionera

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Videlo se da su Naomi i Mohamed već nekoliko godina dobri prijatelji

Foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Naomi Kembel se navodno zbližila sa filmskim producentom Mohamedom Al Turkijem, nakon što su u više navrata u paru viđeni na svim važnijim događajima visokog profila u poslednje vreme.

Supermodel (53) i multimilioner iz Saudijske Arabije (37) nedavno su viđeni zajedno na dodeli nagrada BAFTA ranije ovog meseca, kada su i privukli najviše pažnje.

Par je zajedno pozirao na crvenom tepihu, a navodno se nisu razdvajali cele noći.

Videlo se da su Naomi i Mohamed već nekoliko godina dobri prijatelji. Mohamed je snimak sa Naomi prvi put objavio na svom "Instagram" profilu u novembru 2021. godine. Već sledećeg meseca su se na jednom filmskog festivalu pojavili zajedno držeći se za ruke.

Od tada su bili stalni na mnogim događajima, uključujući filmski festival u Kanu prošle godine, Nedelju mode u Parizu 2022. i 2023. i nekoliko ekskluzivnih zabava, poput nedavnog rođendana Edvarda Eninfula.

Na specijalnom rođendanskom događaju održanom za Naomi prošle godine u Francuskoj, Mohamed je viđen kako sedi pored slavljenice tokom večeri. "The Sun" izveštava da se par nedavno još više zbližio jer je Naomi provodila vreme sa Mohamedom na Bliskom istoku.

- Naomi je veoma selektivna sa kim provodi vreme i zbližila se sa Muhamedom. Vezali su ih ljubav prema modi i umetnosti i imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Naomi je bila u Dubaiju sa njim i čini se da je najsrećnija do sada. Oni provode mnogo vremena zajedno i čini se da među njima postoji iskra, čak i ako je u ovom trenutku to samo prijateljstvo - rekao je izvor za "Sun".

U svetu poznatih se već nagađa da će upravo oni biti naredni omiljeni par.

Naomi je bila verena za basistu grupe U2 Adama Klejtona 1993. godine, a zatim je bila verena za italijanskog biznismena Flavija Briatorea pre nego što su se rastali 2002. godine.

Poslednji put bila je u vezi sa reperom Skeptom 2018, ali je sledeće godine uživala u vezi sa Lijamom Pejnom iz "One Direction-a". U relativno ozbiljnim vezama bila je sa Didijem, Robertom De Nirom, Džerardom Batlerom, Terensom Hauardom, Majkom Tajsonom i ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom.

Iako je prilično privatna po pitanju svog ljubavnog života, zvezda je ranije izjavila da je u dobrim odnosima sa svojim bivšim Vladislavom.

U jednom od retkih intervjua koji je dala o svom ljubavnom životu 2021. godine, Naomi je rekla: "Žrtva je zaista pronaći srodnu dušu koja će te razumeti. Ja sam jaka, ali sam i osetljiva. Znam da u vezama moram da pravim kompromise".

(Ona.rs)