Džon Travolta se "opasno zaljubio" u Kristin Dejvis, i to prvi put posle gubitka supruge

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristin Dejvis će možda, ipak, dobiti svoj srećan kraj

Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Dok su internet i prijatelji Džona Travolte i Kristin Dejvis oduševljeni početkom njihove nove romanse, mnogi su izrazili zabrinutost za holivudskog velikana, kao i moguću prepreku sa njegove strane.

Insajderi su za "Closer Weekly" rekli da Travolta teško preboljeva smrt svoje pokojne supruge Keli Preston. Ovo je sasvim razumljivo, s obzirom da su bili zajedno više od 30 godina. Ali, njegovi prijatelji su skeptični i smatraju da će glumac "pobeći" od ponovnog vezivanja.

- Džon se plaši da se otvori, da ponovo bude ranjiv i da se zaljubi, što je veoma tužno jer je on najljubazniji, najfiniji momak i ima jedno od najvećih srca od svih koje poznajem.  I, očigledno, hemija između njih postoji ali pitanje je šta će se desiti posle snimanja filma - rekao je insajder.

Dakle, u slučaju da ste propustili, bliski izvori su rekli da je Travolta zaljubljen u Dejvisovu, i da je osećanje obostrano, dok zajedno rade na filmu "Cash Out"; i da je glumac možda spreman da se ponovo oženi nakon što je njegova supruga Keli Preston preminula 2020. od raka dojke, prenosi "Yahoo".

- Ljudi koji su ih videli zajedno kažu da je očigledno da je potpuno oduševljen. Džon je svima govorio da je Kristin pametna i lepa. Njihovi prijatelji misle da su savršeni jedno za drugo i da će Džon, ako ne iskoristi šansu, propustiti sjajnu priliku. Iako je još uvek rano govoriti, lepo je znati da ga deca podržavaju na tom putu - završio je izvor, a nama preostaje da se nadamo da će Kristin poći stopama svoje kultne uloge Šarlot i ostvariti se u bračnoj zajednici.

(Ona.rs)