Džej Lo urlala na paparace kada su je slikali na odmoru bez Bena: Besna zbog razvoda ili je samo štitila decu?

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženifer se nije suzdržavala i rekla je paparacu: "Beži od mene i dece". Više puta je vikala: "Odlazi, odlazi", pokušavajući da zaštiti privatnost svoje porodice

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tračevi o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka su nikad glasniji,  a nedavno su podstaknuti navodima da je Ben Aflek kupio novu vilu. Glumac je navodno uložio u novu nekretninu u ekskluzivnom naselju Pacific Palisades u Los Anđelesu. Vila, vredna 20,5 miliona dolara, nema nikakve veze sa Dženifer Lopez, pošto ju je Ben Aflek samostalno kupio bez njenog učešća.

Lopez je u to vreme odmarala u Hemptonsu, a iako je bila na lepom odmoru, burno je reagovala kada su pokušali da joj remete mir.

Dženifer Lopez su paparaci primetili dok je uživala u slobodnom danu daleko od haosa i medija. Džej Lo je povela svoju decu sa sobom, ostavljajući Bena Afleka samog da se bavi novom kućom. Pevačica nije pozvala svog muža na rođendan, nit su zajedno proslavili svoju drugu godišnjicu.

Dok su njih dvoje razdvojeni, fanovi pažljivo prate svaku akciju para. Na dan svog rođendana, Dženifer je viđena kako uživa u sladoledu sa svojom decom. Video na kojem se suočava sa paparacima postao je viralan. Dženifer je bilo dosta remećenja mira i bila je izričita u zahtevanju da se sklone, izražavajući svoju frustraciju što joj se mediji mešaju u vreme koje provodi sa decom.

Dženifer se nije suzdržavala i rekla je paparacu: "Beži od mene i dece". Više puta je vikala: "Odlazi, odlazi", pokušavajući da zaštiti privatnost svoje porodice.

Čim je video postao viralan, fanovi su stali iza Dženifer Lopez, podržavajući njene postupke. Jedan korisnik je branio Džej Lo, rekavši: "Pričajte šta hoćete, ali ona izgleda kao odlična mama". Drugi je komentarisao: "U potpunosti podržavam ovo ponašanje. Nikada nije u redu dovoditi decu u gluposti paparaca radi zarade".

Sa druge strane, mnogi su komentarisali kako je ovo ponašanje nedopustivo za jednu zvezdu njenog kalibra, dovodeći u pitanju količinu njene uznemirenosti situacijom sa time što možda sada prolazi kroj najgori period u svom životu - razvod od svoje dugogodišnje ljubavi Bena Afleka.

(Ona.rs)