• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ljubav je definitivno "pukla": Džej Lo i Ben na 2. godišnjicu braka razdvojeni, ona vozi biciklu, on na poslu

J. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Razvod je na pomolu?

  • 0
Ben Aflek i Džej Lo Foto: Foto-kolaž/ TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia/ The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek razdvojeni su na dan druge godišnjicu braka.

Pevačica i glumac viđeni su još juče na suprotnim obalama, a nema zabeleženih zajedničkih fotografija od danas. Nema ni objava na "Instagramu" u kojima jedno drugome čestitaju. Nema ničega što podseća na dan kada su pre dve godine konačno svoju ljubav krunisali brakom tokom velelepne ceremonije.

Lopez je fotografisana kako se vozi biciklom u Hamptonsu. Nosila je beli kombinezon, braon sandale, a kosu je neobavezno zakačila u punđu. Takođe se provozala kabrioletom sa svojim menadžerom Benijem Medinom.

Aflek je u međuvremenu viđen kako ide u svoju kancelariju u Los Anđelesu.

Uprkos tome što su razdvojeni, činilo se da obe zvezde nose svoje burme. Iako nisu javno priznali krah braka na društvenim mrežama, Lopez je nazvala Afleka svojim herojem u objavi za Dan očeva 16. juna.

Kako su prvi put raskinuli i prekinuli veridbu

Pre Marka Entonija i Aleksa Rodrigeza, pre Dženifer Garner i Ane de Armas i pre ovog raspada sada zavolele su se dve tada najveće holivudske face - Ben i Dženifer.

Benifer je bio najpopularniji par ranih 2000-ih. Iako su njih dvoje otišli ​​svojim putem 2004. godine, 17 godina kasnije oživeli su jednu od omiljenih holivudskih romansa. Nakon što su primećeni na više događaja zajedno na crvenom tepihu, konačno su se venčali 2023.

Holivudski glumci, tada na vrhuncu svoje slave, prvi put su se sreli na setu romantične komedije "Gigli" iz 2003. Film je doživeo neuspeh, ali su se iskre rasplamsale između ovo dvoje. To se desilo 2001.

U to vreme, Džej Lo je još uvek bila udata za svog drugog muža, plesača Krisa Džada, a ona i Aflek su izašli u javnost i objavili vezu ubrzo nakon njenog razvoda od Džada. Razvod je finalizovan 2003.

U novembru 2002. su se verili. Tome je prethodio još jedan zajednički film, ali i Benovo gostovanje u čuvenom spotu za pesmu "Jenny From the Block". Sve naslovnice bile su pune njihovih fotografija i paparaci su ih pratili u stopu.

Džej Lo je potvrdila srećnu vest o veridbi u intervjuu sa Dajan Sojer. "To je nešto najveličanstvenije što sam ikada videla", rekla je o ružičastom dijamantu od 6,1 karata koji joj je poklonio Aflek.

Prsten sa dijamantom ga je navodno koštao 2,5 miliona dolara.

Nekoliko dana pre nego što je njih dvoje trebalo da se zvanično venčaju, objavili su zajedničku izjavu u kojoj su najavili odlaganje ceremonije, da bi 22. januara 2004. njih dvoje prekinuli veridbu i raskinuli vezu.

Džej Lo je preko svog portparola potvrdila tužnu vest.

- Potvrđujem izveštaj da je Dženifer Lopez prekinula veridbu sa Benom Aflekom. U ovom teškom trenutku, molimo vas da poštujete njenu privatnost - glasilo je u saopštenju datom za "MTV".

U junu 2004, pevačica se udala za kantautora i dugogodišnjeg prijatelja Marka Entonija. Njih dvoje su 2008. dobili blizance, ćerku Eme Munjiz i sina Maksa Munjiza.

Razveli su se 2014. godine.

U svojoj knjizi "Prava ljubav" iz 2014, Džej Lo je razmišljala o turbulentnom periodu između objave rastanka od Afleka i udaje za Entonija.

- Ben i ja smo se rastali u trenutku kada sam mislila da smo se zauvek obavezali na večnu ljubav, to je bio moj prvi pravi slom srca, osećala sam se kao da mi je srce istrgnuto iz grudi. Tražila sam utehu u drugoj osobi, pokušavala da pronađem nekoga ko bi mogao da učini da se osećam voljeno i željeno u mom najusamljenijem času... Mark se vratio u moj život tri dana nakon što je trebalo da budem pred oltarom i da izgovorim "da" drugom čoveku.

- Nismo raskinuli baš u tom trenutku, to se dogođalo u narednih nekoliko meseci - rekla je ona za "Elle".

- Znala sam u srcu da želim da budem sa njim do kraja života, znala sam to. Ali nije se činilo da ćemo uspeti. I tako, to me je uplašilo. Bilo je veoma teško, bio je to veoma tužan trenutak kada ste pustili nekoga koga zaista volite jer jednostavno ne možete da shvatite to. Prosto nemate kapacitet i sposobnost u tom trenutku, emotivno da sve to shvatite.

Ona je dodala da je delom verovatno zbog njihove nezrelosti u to vreme, rekavši da "nisu bili spremni" da "obave posao" koji dolazi sa brakom.

- Rekao bih da je pažnja medija bila oko 50 odsto onog što je uništilo našu vezu. Ideja da vas ljudi mrze i da vas mrze zajedno i da je ideja o tome da ste zajedno otrovna, ružna i toksična, bila je stvar čiji deo niko od nas nije želeo da bude - Aflekovo je viđanje svega, kako prenosi "Grazia".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle