Ovako je Stalone izgledao 90-ih u poseti omiljenom mestu u Crnoj Gori: Njegova žena kao da dana nije ostarila!

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda "Rokija" je tada furao "spido" kupaći

Foto: Parisa/MPI / Capital pictures / Profimedia

Silvester Stalone nas je na svom "Instagramu" prošetao stazom sećanja. Povodom 56. rođendana svoje supruge Dženifer Flavin Stalone, 78-godišnji glumac je podelio niz fotografija para koji se venčao 1997. godine. Poslednji slajd "Instagram" fotografija prikazuje dvojac naslonjen na palubu broda ispred mirne plave vode.

Zvezda "Rokija" je tada furao "spido" gaćice, a supruga je nosila jednodelni crni kupaći, tada trendovski komad, model visokog struka. Slikali su se u Crnoj Gori, a ovo što se vidi u pozadini je ostrvo Sveti Stefan, najlepši kutak crnogorskog primorja.

- Srećan rođendan mojoj ženi, Dženifer! Ja i deca mislimo da si apsolutno neverovatna. Volimo te zauvek! - napisao je glumac.

Na prvoj fotografiji posta, Dženifer sedi u Silvesterovom krilu. Glumac izgleda ležerno u sivom pletenom džemperu, dok Dženifer nosi monohromatski bež ansambl. Sledeći slajd prikazuje par kako šeta ruku pod ruku na šetalištu, Silvestera u majici bez rukava i šortsu i Dženifer u teksas mini haljini.

Dženifer je 25 godina mlađa od glumca, a zajedno su dobili tri ćerke. Sa prvom suprugom Sašom Čak, Silvester je dobio sina Sejdža koji je doživeo srčani udar i umro u 36. godini. Silvester je tada rekao da ne postoji jača bol na ovom svetu.

25 godina stariji od nje

Silvester Stalone je 1988. imao 42 godine i dva razvoda iza sebe. Upoznao je tada Dženifer Flavin, koja je imala samo 19 godina.

Imali su velike uspone i padove i uprkos tome što su na početku svoje veze proživeli mnoga iskušenja, njihov brak je odoleo svemu i danas uživaju u porodičnom životu sa svojim kćerkama Sistin, Skarlet i Sofijom.

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Naime, 1994. godine Stalone je raskinuo vezu putem pošte. Poslao joj je pismo na šest stranica u kojima objašnjava zašto baca u vodu vezu dugu pet godina.

Kasnije je saznala da je Stalone zapravo imao aferu sa manekenkom Dženis Dikinson, koja je 1994. godine rodila kćerku za koju je Stalone mislio da je njegova. Kasnije je DNK testom utvrđeno da dete nije njegovo i veza između novopečenog para je prekinuta. Potom je Stalone izlazio sa još par modela, čak se i verio sa Endži Everhart, ali njihova veza nije potrajala.

Naposletku, 1995. godine Dženifer i Silvester su se pomirili, da bi 1996. godine dobili prvu kćerku, a venčali se naredne godine.

Foto: Jamie Scull / Newscom / Profimedia

Inače, Dženifer je počela da se bavi modelingom sa 19 godina, a do sada se pojavila u brojnim ostvarenjima, uključujući "Holivudske žene", "Dobar dan uživo", "Američki gladijator" i "Kontender" - bokserskoj rijaliti seriji u kojoj se pojavljuje i Stalone. Takođe se nakratko pojavila u filmu iz 1990. "Roki".

(Ona.rs)