Osvanule slike Dženifer Lopez i Bena Afleka kako se ljube i svi se pitaju šta se zbiva: "Okupili su se..."

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Obožavaoci Dženifer Lopez i Bena Afleka ostali su zaprepašćeni kada su videli par - koji je u jeku razvoda - kako se tokom vikenda drži za ruke i naizgled ljubu

Foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prijatelji Dženifer Lopez i Bena Afleka progovorili su o trenutnom statusu veze čuvenog para koji se nalazi u jeku razvoda, a viđeni su za vikend kako se navodno - ljube.

Naime, njihovi fanovi ali i mediji koji pod lupom prate svaki korak Lopezove i Afleka,  ostali su zatečeni kada su videli par tokom vikenda, nazigled u ljubavi, kako deluju voljeno i srećno i razmenjuju emocije. Uskoro bivši supružnici proveli su veme sa decom, a snimci koji su preplavili društvene mreže i medije, prikazuju ih kako opušteno komuniciraju i deluju kao da su prilično bliski.

Dvojac je prvobitno izlazio od 2002. do 2004. pre nego što su se ponovo spojili 2021. i venčali godinu dana kasnije. Između njih je bilo dosta drame pre nego što su se konačno razdvojili, a zatim i pokrenuli brakorazvodni postupak tokom prošlih meseci. Međutim, sada kada su procurili novi snimci na kojima se vide kako se drže za ruke i ljube, mnoge zanima šta se zapravo tačno dešava.

E, pa, kako izvori tvrde - razvod se i dalje odvija punom parom, a Lopezova i Aflek se žustro bore ko će šta dobije kada se razdvoje.

- Oni još uvek napreduju sa razvodom... za sada sporazumno razrađuju finansijske detalje - otkrio je izvor za "People" i objasnio fotografije od ovog vikenda: - Svi su se okupili na zabavnom ručku kako bi deca mogla da se druže.

Iako Dženifer i Ben nemaju zajedničku decu, dele petoro dece. Džej Lo je ranije bila udata za pevača i glumca Marka Entonija sa kojim ima blizance Emu i Maksimilijana (16), a Ben je bio oženjen Dženifer Garner i zajedno imaju troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela.

Ben i Džej Lo se razvode samo dve godine nakon što su objavili veridbu.

- Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mestima u životu. Sada imamo decu i moramo da budemo veoma svesni tih stvari. Prelep je ishod da se ovo desilo u ovom trenutku u našim životima gde zaista možemo da cenimo i slavimo jedno drugo i da poštujemo jedno drugo. Ali imam i još više zahvalnost, jer znam da život može da te odvede u različite pravce - izjavila je tada u jednom od intervjua i dodala:

- Dovoljno smo dugo u igri pred očima javnosti da znamo ko smo i mi kao ljudi i šta je zaista važno, a šta nije. Imamo decu i poštujemo jedno drugo... Zaista živimo svoje živote na način na koji možemo da budemo ponosni i naša deca mogu da budu ponosna na nas. Polazimo sa mesta ljubavi i poštovanja prema svima u našim životima i to je za nas veoma važno. I čuvamo ga sveto.

(Ona.rs/Mirror)