• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ben i Dženifer definitivno ne mogu jedan bez drugog: Vratila verenički prsten, pa pao poljubac usred razvoda?

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa decom su izašli iz automobila, u kom su se odvijali duboki razgovori

  • 0
Dženifer, Džej Lo,  Ben Aflek Foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek i dalje su u fazi razvoda. No, izgleda da su se varnice smanjile i da ovaj, trenutno najaktuelniji bivši par, nije u odnosu kakvom su svi mislili da jesu.

Naime, viđeni su kako su se zajedno dovezli do hotela u Beverli Hilsu na ručak, a pridružila su im se i deca. Da li je ovo njihov način da pokažu kako "zdravo preboljevaju" i kako mogu ostati u dobrim odnosima nakon druge neuspele ljubavi ili će pre biti da još uvek ne mogu da prebole?

Ove fotografije koje su uslikane otkrivaju još ponešto. Naime, dok su bili u automobilu, čini se da je Ben štošta imao da kaže, a da je Dženifer obrisala suzu sa lica.

Insajder koji je svedočio ovome, navodi da su Džej Lo i Ben, sa druge strane, pokazali da ne mogu ostati ravnodušni jedno prema drugom. Kako navodi za "Page Six", viđeni su u restoranu kako se drže za ruke, razmenjuju po koji poljubac, dok deca sede za odvojenim stolom. U tom slučaju, može se reći da nije najjasnije šta se dešava sa njima, s obzir0m da je razvod i dalje u toku.

Nakon podnošenja razvoda, Dženifer je počela aktivno da se slika za mreže u nešto provokativnijim izdanjima, dok je Ben nekoliko puta izlazio sa bivšom suprugom Dženifer Garner. Mnogi navode da je to nešto nalik tinejdž-raskidima, gde se bivši partneri ponašaju kao da su "konačno na slobodi". Ali, Dženi iz bloka je pronašla još jedan način da zagolica maštu fanova i pokaže koliko je nepredvidiva.

No, kamere su jasno uhvatila i prstenje na ruci pop zvezde i glumice. Na maliću je nosila verenički prsten, na levoj ruci. Izgleda da Met Dejmon možda i nije završio sa svojom ulogom "prijatelja koji teši i deli savete" ovom paru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle