Novakov drug važi za velikog šmekera, bio u vezi sa jednom od najpoželjnijih pevačica današnjice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je sam bugarski teniser navodio, hteo je da osnuje porodicu sa njom

Foto: Instagram.com/djokernole

U Sofiji, glavnom gradu Bugarske, egzibicioni meč odigrali su Novak Đoković i njegov jako dobar prijatelj, kako bi on sam rekao "bratko", Grigor Dimitrov. Pravi spektakl su priredili gledaocima u hali, a poseban je bio trenutak kada su skidali majice i izvodili performans.

Grigor Dimitrov (33) slovi za jednog od najpoželjnijih tenisera na turnirima, što je i sam Novak potvrdio jednom prilikom na konferenciji pre nekoliko godina. To može da potvrdi i pevačica Nikol Šerzinger (46), koja je bila u emotivnoj vezi sa njim. Iako je razlika među njima više od decenije, njima to nije smetalo u vezi.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju krajem 2015. godine, a potvrdili su da su zajedno godinu dana kasnije. Prvi put su viđeni u Australiji kada su razmenjivali nežnost u javnosti.

Već 2017. godine je počelo da se priča kako među njima nije baš najsjajnije, posebno kada je pevačica izjavila da nije videla tenisera dva meseca. Međutim, demantovali su sve te navode pojavivši se ubrzo zajedno u javnosti. Priznali su da su pričali o formiranju porodice dok su bili zajedno, ali do toga nije došlo.

- Ona ima takav posao da više ja nju pratim na nastupima, nego ona mene - rekao je jednom bugarski teniser, prenosi "Express".

Nažalost, zbog obaveza koje su oboje imali, morali su da raskinu i to početkom 2018. godine. Pre nje, Dimitrov je bio u vezi sa koleginicom Marijom Šarapovom, a šuškalo se i da je bio i sa Serenom Vilijams.

(Ona.rs)