Glasine i dalje kruže, a poslednje kažu da je princ Vilijam u tajnoj vezi sa ovim muškarcem

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Teorije ne prestaju, a slike iz gej bara ponovo obilaze svet

Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Priča koja je izazvala pažnju javnosti prošle godine jeste kada je princ Vilijam viđen u Varšavi, kako večera u društvu muškarca u gej baru. Međutim, teorije su nastavile da se granaju i došle su do toga da je muškarac sa kojim je viđen, navodni Džejsonom Knaufom, bivši pomoćnik Megan i Harija, ali i Kejt i Vilijama.

Međutim, kada je napustio poziciju pomoćnika, Džejson je počeo da iznosi svoje iskustvo javno, a čak se žalio i na maltretiranje od strane vojvotkinja, piše "GraziaDaily".

No, spekulacije su prošle godine počele zbog takozvanih "strastvenih pogleda" među njima, a prisetimo se da on nije jedini akter koji je u teorijama da Vilijam vara Kejt, koja je nedavno iz borbe sa rakom izašla kao pobednica.

Godinu dana od Vilijamovog pojavljivanja u restoranu, u martu ove godine osvanule su priče da Vilijam vara princezu sa Sarom Rouz.

Samo šest meseci od tih spekulacija, ponovo su fotografije iz bara osvanule na mrežama i počele novi krug. Niko se iz porodice nije oglašavao ovim povodima, a pitanje jeste - dokle će se o ovome pričati?

(Ona.rs)