Čuvena Plejboj zečica i bivša devojka Hjua Hefnera o svom iskustvu sa Didijem: Odvratni detalji iz vile

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sećam se da sam išla na jednu ili dve žurke sa Didijem"

Bivša devojka Hjua Hefnera Kendra Vilkinson, čuvena Plejboj zečica, otkrila je u emisiji "Kyle and Jackie O Show" svoja iskustva žurke sa Pi Didijem, domaćinom zloglasnih žurki.

Ona se uselila u Plejboj vilu kada je imala samo 18 godina i postala poznata kao ličnost koja je prisustvovala ekskluzivnim događajima, uključujući i divljačke proslave američkog repera.

A s obzirom na to da Didi (54) trenutno čeka suđenje u Metropolitan Detention Centru u Bruklinu u Njujorku, nakon što je optužen za seksualnu trgovinu i reketiranje, Kendra je sada otkrila kako je zaista bilo na tim žurkama o kojima priča ceo svet.

- Sećam se da sam išla na jednu ili dve žurke sa Didijem - rekla je Kendra, koja je nekada izlazila sa Plejbojovim mogulom Hjuom Hefnerom, koji je bio 60 godina stariji od nje.

- Nisam baš ništa videla. Kao da nikad nisam videla da se nešto zaista loše dešava oko mene. Seks je seks, po mom mišljenju. Dakle, ne kažem da se nešto loše nije dogodilo. Kažem da se meni nikad ništa loše nije dogodilo.

Voditeljka Džeki O' Henderson uporno je pritiskala Kendru da podela svoja iskustva sa Didijem koji je nekada bio domaćin privatnih seksualnih zabava u luksuznim hotelskim apartmanima, koji su uključivali prostitutke, beskrajne zalihe alkohola i droge.

- Nikada niste videli ništa neobično što obično ne biste videli na velikoj holivudskoj zabavi? - upitala je Džeki.

- Vidi, ti ideš u Plejboj vilu. Znaš, ima devojaka u toplesu. Zar to već ne znamo? - rekla je Kendra.

I u Plejboj vili se dešavalo svašta

Zvezda "Girls At The Playboy Mansion" emisije, koja se kasnije upustila u svet prodaje nekretnina, nastavila je da priča o životu sa Hjuom koji je bio osnivač i glavni urednik ozloglašenog časopisa "Plejboj".

Na pitanje da li je život u Plejboj vili sa ženskarošem, koji je preminuo u septembru 2017. u 91. godini, i njegovim drugim prelepim devojkama, bio sve što je trebalo da bude, Kendra je otkrila gadnu stranu Hjua Hefnera.

Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

- Plejboj vila je bila prilično gadna. Znate, svuda je bilo psećeg izmeta. A Hef bi lelujao i samo bi ga podigao golim rukama - otkrila je ona.

Kendra se uselila u vilu 2004. godine, ali se iselila 2009. kada je upoznala svog sada već bivšeg supruga Henka Basketa.

Ostale žene koje su tamo živele i u isto vreme bile u vezi sa Hjuom, bile su Holi Medison, Bridžit Markvard, Kristal Haris, koja se na kraju udala za Hjua, i bliznakinje Kristina i Karisa Šenon.

Kendra i Henk (42) razmenili su zavete na raskošnom venčanju održanom u Plejboj vili u Los Anđelesu u junu 2009.

Dve nedelje kasnije, Henk i bivša devojka Hjua Hefnera objavili su da očekuju svoje prvo dete.

U decembru 2009. par je dočekao svog sina, četvrtog Henka u lozi Basketa, a pet godina kasnije dočekali su ćerku Aliju.

Kendra i bivši igrač NFL-a razveli su se 2018. nakon skoro decenije zajedno i danas nastavljaju da u prijateljskim odnosima odgajaju svoju decu.

(Ona.rs/Daily Mail)