Ljubav Šumaherovog sina sa Lejlom je nešto posebno: Zbog plavokose lepotice postao i maneken i modna ikona

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Mik Šumaher i njegova devojka Lejla često objavljuju simpatične "TikTok" video-snimke

Foto: Andreas Beil / imago sportfotodienst / Profimedia

Mik Šumaher, sin legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera je nastavio očevim stopama, doduše ne tako uspešno: u 2020. je bio test vozač "Hasa", zatim je vozio za "Has" u narednoj sezoni i bio je rezervni vozač "Ferarija". U 2022. je takođe bio u "Hasu" i rezerva u "Ferariju", a 2023. je bio rezerva u "Mercedesu" i "Meklarenu". Ove sezone je u Alpajnu u drugom takmičenju, u WEC šampionatu. Sada je treći vozač u "Mercedesu".

Mik Šumaher (25) svoje slobodno vreme između promišljanja o ponovnom posvećivanju karijeri u F1 provodi sa svojom devojkom Lejlom Hasanović (25). Plavokosa lepotica je model, influenserka i aktivistkinja za zaštitu životne sredine. Devojci prelepih crta lica, naglašenih jagodica i zelenih očiju teško je odoleti.

Iako je rođena u Danskoj i živi u Kopenhagenu, njeni koreni sežu do Srebrenice, što je posebno interesantno ljudima sa naših prostora.

Njih dvoje su ozvaničili vezu prošlog leta, kada su počeli da objavljuju zajedničke fotografije i snimke sa letovanja, dok su i pre toga nekoliko puta viđeni u javnosti, čak i na nekim trkama na kojima je Mik učestvovao.

Ovako pokazuju ljubav

Mik Šumaher i njegova devojka Lejla često objavljuju simpatične "TikTok" video-snimke, pa čak i to kako šetaju ruku pod ruku tokom nekih trka Formule 1. Njih dvoje nikada nisu bežali od toga da svoju ljubav objave celom svetu i čak su bili na "dabl dejtovima" sa Mikovom najboljim prijateljem, Estebanom Okonom, i njegovom novom devojkom.

Lejla koja ima 337 hiljade pratilaca na "Instagramu" često daje uvid u svoj život i modnu rutinu. Vidi se da prati najaktuelnije trendove iz bjuti sveta i da ostvaruje zapažene saradnje sa popularnim brendovima.

Jedan od njenih videa sa temom "šta je u mojoj torbi" prikazuje koliko ona pridaje važnosti malim znacima pažnje i izjavama ljubavi. Ona je snimajući sadržaj svoje torbe pokazala da njena fotrola za slušalice sadrži broj 47 u krugu.

Broj je tako poseban jer je to Šumaherov trkački broj. Zar to nije divno?

On podržava njenu karijeru

A koliko on nju podržava u njenom poslu dokazuje i činjenica da se odlično snašao na snimanju zajedničke reklame za "Tomi Hilfiger" ranije ove godine u Njujorku.

Čini se da je i on modni fanatik, pošto se često "uparuju" noseći iste modne marke, poput "Loewe", praveći ansamble koji se sastoje iz veoma sličnih komada.

Njihova ljubavna priča dobila je dodatnu dimenziju kada su nedavno prisustvovali venčanju Mikove sestre Đine, koje je održano na prelepoj Majorci.

Ova raskošna ceremonija bila je savršena prilika za par da se pokaže u svom najboljem svetlu. Lejla je blistala u elegantnoj haljini koja je isticala njenu vitku figuru, dok je Mik izgledao veoma šarmantno u odelu.

Venčanje je okupilo članove porodice i bliske prijatelje, a atmosfera je bila ispunjena radošću i ljubavlju. Kako zdravstveno stanje legendarnog Mihaela Šumahera još uvek nije u potpunosti jasno, javnost se pita da li je nenkadašnji sportista bio prisutan na svečanosti.

(Ona.rs)