Anđelina Džoli i britanski reper Akala zvanično na Instagramu: Već su negirali vezu, ali nešto se dešava

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Akala i i brodvejski kompozitor Džastin Livajn su jedina dva muškarca sa kojima je Džolijeva povezana od razvoda sa Bredom Pitom

Foto: Tanjug/AP

Nakon što su se pojavili nedavno zajedno na filmskom festivalu u Njujorku, posle čega su demantovali da su u vezi, Anđelina Džoli  je još jednom viđena sa britanskim reperom i političkim aktivistom Akalom na zabavi u ovom američkom gradu.

Navodni Anđelinin (49) dečko Akala (40) jasno se vidi na fotografiji objavljenoj na Instagramu sa događaja, i to neposredno pre nego što su se u istom kadru pojavila i čuvena oskarovka.

Bivša supruga Breda Pita nosila je sivo odelo i crne čizme sa spuštenom naglašenom kosom dok je sedela, a Akala je nosio crnu majicu sa okruglim izrezom, sedeći u publici, što može da se vidi na slikama u postu.

Ovo sve se dešava dva dana nakon što se Akala pridružila Džoli na 62. Njujorškom filmskom festivalu, premijeri njenog filma "Marija" u Linkoln centru u Njujorku.

Zapravo Džoli je viđena u javnosti nekoliko puta sa Akalom nakon njenog razlaza sa Pitom, iako izvori tvrde da su oni samo prijatelji. Glavne glasine o romansi sa Akalom su eksplodirale kada je par viđen kako izlazi iz njenog hotela u Italiji tokom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji u avgustu. Magazin "In Touch" tada je tvrdio da se glumica privatno viđa sa muzičarem „više od godinu dana“.

Glasine su prvi put počele kada se Akala pridružila Džoli i njenim ćerkama Zahari (19) i Šajlo (18) na Književnom festivalu u Kalabašu na Jamajci u maju prošle godine. Očevidac je tada rekao da je Akala bio „veoma zaštitnički nastrojen prema njima dok ih je čuvao okolo“. Šest meseci kasnije uživali su u zajedničkoj večeri u Milanu.

Međutim, insajder je za "People" rekao da je Džoli „prijateljica sa njim i njegovom partnerkom, Šanel Njuman koja je takođe bila tamo". Njumanova je njegov poslovni partner i menadžer.

Ipak, Džoli i Akala dele snažnu vezu.

- Oni dele istu strast kada su u pitanju društveni i humanitarni razlozi. Oni su tokom godina sarađivali nekoliko puta i fokusirani su na globalna pitanja poput ljudskih prava. Endži govori veoma pohvalno o njemu - trvde izvori i dodaju da je Džolijeva trenutno sama i da ne izlazi.

Akala - rođen kao Kingsli Džejms Meklin Dalej - počeo je kao reper pre nego što je prešao u politički aktivizam, podržavši bivšeg poslanika laburista Džeremija Korbina na opštim izborima u Velikoj Britaniji 2017. Njegova starija sestra je takođe poznata pevačica i reperka Mis Dinamit.

Akala je navodno u vezi sa Šanel Njuman koja je suosnivač i izvršni producent Akaline muzike i Hip-hop Šakespir Kompanini.

Glasine o novoj romansi stižu pet godina nakon što je Džoli razvela od Breda Pita, a Akala i brodvejski kompozitor Džastin Livajn su jedina dva muškarca sa kojima je Džolijeva povezana od tada. Pre nekoliko godina viđena je i sa muzičarem Vikend.

(Ona.rs / Daily Mail)