• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelina Džoli je sinoć na crvenom tepihu pokazala šta znači klasa: Model i boja haljine su spektakularni

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čuvena oskarovka pojavila se u na premijeri filma "Marija" na njujorškom festivalu u društvu troje od šestoro njene dece

  • 0
Angelina Jolie Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli donela je glamur - i troje od svojih šestoro dece - na filmski festival u Njujorku.

Na festivalskoj premijeri filma "Marija" u nedelju, 29. septembra, u dvorani Alis Tuli u Linkoln centru, čuvena dobitnica Oskara prošetala je crvenim tepihom sa troje svoje dece — Paksom (20), Zaharom (19) i Medoksom (23). Ona je pozirala u beloj haljini bez rukava, izbor koji je napravila i njena ćerka Zahara, dok je Paks nosio sivo odelo i sivu kravatu, a Madok crno odelo i crnu kravatu.

Haljina koju je Džoli izabrala za ovaj događaj odavale su utisak grčkog stila, ne samo zbog boje već i teksture i kroja koji je izgledao fantastično na glumici. Uz diskretne, ali nikako male niti zanemarljive minđuše i prsten, Džoli je delovala kao da je sišla direktno sa Olimpa. Boginja je na nogama imala crne sandale na kaišiće.

Na festivalu u Veneciji mnogo se govorilo i Anđelininim  rukama, koje su i ovog puta bile potpuno razgolićene, ali glumičina puštena kosa, i predivan osmeh sa crvenim karminom, kao i njene čuvene tetovaže, svakako su bila distrakcija sa njene, neki bi rekli izrazite mršavosti.

Angelina Jolie Foto: Tanjug/AP

U biografskom filmu, Džoli (49) se u potpunosti transformisala u čuvenu opersku pevačicu Mariju Kalas, zašta je pobrala odlične kritike, kao i ovacije na Venecijanskom filmskom festivalu i "Telluride Film" festivalu.

Tokom pripreme za ulogu, Džolijeva je provela mesece radeći na svom glasu, a kako su preneli mediji, dobijala je i preko potrebnu pomoć čak od svojih sinova da smiri živce.

- Bila sam strašno nervozna, provela sam skoro sedam meseci trenirajući - prisetila se Džoli na konferenciji za novinare i dodala: - Kada sam prvi put pevala, bila sam tako nervozna, a moji sinovi su bili tamo i pomogli mi da se blokiraju vrata kako niko drugi ne bi ulazio, jer sam se ja tresla.

Angelina Jolie Foto: Tanjug/AP

U režiji Pabla Laraina, koji je već na filmskom planu "oživeo" Džeki Kenedi i princezu Dajanu, "Marija" opisuje pevačicin život pre njenog fatalnog srčanog udara u 53. godini.

(Ona.rs / People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota