Bivši muž Hale Beri prevare pravdao bizarnim razlogom: Ni danas ne veruje šta mu je bio izgovor

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema nekim izveštajima Benet se nakon razvoda od čuvene glumice prijavio na kiliniku za odvikavanje od njegove zavisnosti

Hale Beri; Foto: Profimedia/Piovanotto Marco/ABACA/Abaca Press

Glumica Hale Beri još nije spremna da oprosti svom bivšem Eriku Benetu.

- Imala sam jednog muža koji je rekao da je zavisnik od seksa - rekla je 58-godišnja glumica u epizodi podkasta Daksa Šeparda "Ekspert za fotelje": - Ali ja ne verujem u to.

Iako nije imenovala tačno na koga misli, mediji su naširoko izveštavali da se Benet prijavio na rehabilitaciju od zavisnosti od seksa 2002. godine, za vreme braka sa holivudskom lepoticom.  Par se venčao 2001. nakon dve godine zabavljanja, ali je brak potrajao samo dve godine.

- Erik i ja već neko vreme imamo bračnih problema i pokušali smo da rešimo stvari zajedno - rekla je Berijeva u jednom od svojih intervjua u to vreme: - Međutim, u ovom trenutku, osećam da nam je potrebno vreme da budemo odvojeni i da preispitamo našu zajednicu. Molimo vas da poštujete našu privatnost dok prolazimo kroz ovaj emotivni period.

U to vreme su kružile glasine da je Benet varao Berijevu tokom njihovog braka, a da je razlog za to bio njegova navodna zavisnosti od seksa. Međutim, on je u intervjuu 2004. godine i sam rekao da to nije istina.

- Nisam zavisnik od seksa - rekao je Benet tada za ABC News: - Ja sam osoba koja je... kroz niz emotivnih događaja, nevolja, izazova napravila neke zaista, zaista glupe i bolne greške.

Benet, koji je imao ćerku iz prethodne veze, oženio se Manuelom Testolini u julu 2011, sa kojom je dobio još dve ćerke Lusiju Belu (12) i Amoru Lunu (10).

Hale Beri je sa druge strane imala vezu sa manekenom Gabrijelom Obrijem od 2005. do 2010. godine, sa kojim ima ćerku Nahlu, koja sada ima 16 godina. Njih dvoje su imali dugu i spornu pravnu bitku oko njenog starateljstva, a 2014. godine Vrhovni sud u Los Anđelesu je presudio da je Berijeva obavezna da plaća Obriju 16.000 dolara mesečno na ime izdržavanja deteta.

Nakon toga započela je vezu sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom, za koga se udala u julu 2013. i dobila sina Macea. Međutim i taj brak se okončao razvodom 2016. Koliko prošlog meseca, glumica je u sudskim dokumentima tvrdila da je morala da izdvoji preko 200.000 dolara pravnih troškova da bi se borila za starateljstvo nad njihovim sinom, uključujući i 80.000 dolara koji su otišli ​​na „dobrovoljno“ plaćanje Martinezovih pravnih troškova.

- Učinila sam sve što je bilo moguće da sarađujem sa Olivijeom, da komuniciram sa njim i da ga na prijateljski način angažujem u procesu donošenja odluka u vezi sa našim sinom - napisala je ona u sudskim dokumentima.

Foto: Instagram/halleberry

Holivudska zvezda je izlazila i sa Van Hantom od 2020. nakon što su se upoznala tokom pandemije kovida, a tokom jednog događaja u decembru 2021, ona je Hanta oslovila kao "ljubav svog života".

(Ona.rs / Page six)