Lisa Mari Presli otkrila neverovatne detalje iz veze sa Majklom Džeksonom: "Rekao mi je da je još nevin"

M. M.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Memoari otkrivaju da je kralj popa pre braka samo poljubio glumice Tejtum O’Nila i Bruk Šilds i da je Madona pokušala da se "poveže sa njim", ali se "ništa se nije desilo"

Foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Tek objavljeni memoari ćerke kralja rokenrola Elvisa Preslija - Lise Mari Presli, otkrivaju neke neverovatne detalje iz braka i njenog odnosa sa Majkl Džeksonom.

U biografskoj knjizi "Odavde do velikog nepoznatog“, koju je posle smrti majke u januaru 2023. godine završila njena ćerka Rajli Kio, pokojna pevačica napisala je da kralj popa nikada nije imao intimne odnose ni sa kim pre nego što su njih dvoje postali par 1994. godine.

- Rekao mi je da je još uvek nevin - napisala je Preslijeva u svojoj knjizi i dalje navela: - Mislim da je poljubio Tejtum O’Nil, i da je imao nešto sa Bruk Šilds, što nije bilo fizičko osim poljupca. Rekao je i da je Madona jednom pokušala da se poveže sa njim, ali da se ništa se nije desilo.

Foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Ona otrkiva i druge detalje odnosa sa pokojnim pevačem koji je preminuo 2009. godine.

- Bila sam prestravljena jer nisam želela da napravim pogrešan potez - dodala je Prislijeva i dodala: - Kada je odlučio da me prvi put poljubi, jednostavno je to uradio. On je sve podsticao. Počele su da se dešavaju i fizičke stvari, na šta sam ostala šokirana. Mislila sam da možda nećemo ništa uraditi dok se ne venčamo, ali on mi je rekao: „Neću da čekam!“

Presli, koja je tada imala 26, i Džekson, tada 35 godina star, venčali su se u Dominikanskoj Republici 26. maja 1994. - manje od tri nedelje nakon što se ona razvela od Denija Kioa.

Njih dvoje su se prvi put sreli u Las Vegasu kada su bili deca, ali se nisu ponovo povezali sve do 1990-ih, kada joj je Džekson izjavio ljubav tokom putovanja u Las Vegas, u vreme dok je ona još bila udata za Kioa.

- Majkl mi je rekao: „Ne znam da li si primetila, ali ja sam potpuno zaljubljen u tebe. Želim da se venčamo i da imaš moju decu - napisala je Preslijeva i još kazala: - Nisam odmah rekla ništa, ali sam onda izustila: "Zaista sam polaskana, ne mogu ni da pričam." Do tada sam već osećala da sam i ja zaljubljena u njega.

Foto: Keith Waldegrave/ANL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osvrćući se na njihov medeni mesec koji su proveli u "Dizni svetu" na Floridi, Presli se priseća da nikada nije bila tako srećna.

- Nikada više nisam bila tako srećna. Postojala je ta energija, nešto u vezi sa njim što je zaista bilo izvanredno, nešto što nikada nisam videla ili osetila u svom životu, osim sa svojim tatom… Zaljubila sam se u njega jer je bio normalan.

Pevačica se u svojoj knjizi takođe osvrće i na optužbe za zlostavljanje dece koje su postojale protiv Džeksona, za koje mu je suđeno i za šta je oslobođen od optužbi 2005. godine.

- Nikad nisam videla takvu prokletu stvar. Lično bih ga ubila da jesam - napisala je ona.

Preslijeva je inače, ranije, u intervjuu za časopis "Marie Claire" 2007,  svoju udaju za Džeksona nazvala "najvećom greškom u životu" .

Foto: Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia

Nakon razvoda od nje, Džekson je četiri godine bio u braku i sa Debi Rou, sa kojom je dobio dvoje dece, Paris Džeksona i Princa Džeksona. On je takođe dobio i treće dete, Bigi Džeksona. Mega zvezda preminuo je od akutne intoksikacije propofolom 2009. godine sa 50 godina.

Sa druge strane, Preslijeva je posle Majkla bila udata za Nikolasa Kejdža, a zatim i za Majkla Lokvuda. Sa Lokvudom je dočekala ćerke bliznakinje Finli i Harper (16). Takođe je bila i majka Rajlija (35) i pokojnog Bendžamina Kioa, koji je izvršio samoubistva sa 27 godina, 2020. godine.

Ona je neočekivano preminula u januaru 2023, u 54. godini, od opstrukcije tankog creva, a njena knjiga je transkribovana sa snimaka na kojima je ona govorila o svom životu.

(Ona.rs / NY Post)