• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Elvisa Prislija držala telo mrtvog sina dva meseca u ledu: Memoari otkrivaju najbizarnije detalje

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neotkrivene stvari isplivavaju na površinu

  • 0
Lisa Mari Prisli Bendžamin Foto: Profimedia/imago stock&people/AdMedia/MediaPunch

Liza Mari Prisli je držala telo svog sina Benjamina u svom domu dva meseca posle njegovog samoubistva, navodi se u novim memoarima koje je završila njena ćerka glumica.

Otkriveno je da je Liza, koja je umrla prošle godine u 54. godini, bila toliko slomljena zbog gubitka svog sina da ga je držala u 'zasebnoj spavaćoj sobi' dva meseca, ispričala je ćerka u svojim memoarima.

- Ne postoji zakon u državi Kalifornija da nekoga morate odmah sahraniti. Našla sam veoma empatičnu vlasnicu pogrebne kuće - rekla je ona.

Liza u memoarima, objavljenim danas, otkriva da je telo njenog sina držano na 55 stepeni da bi se sačuvalo, koje je stavljeno na suvi led i da se "navikla" da se brine o njemu u sobi pre nego što je položen, prenosi "Daily Mail".

Benjamin Kough je izvršio samoubistvo u 27. godini, u avgustu 2020. godine, što je bio događaj koji je inspirisao Lizu da iskreno piše o tugi koju je osećala.

Liza navodno u knjizi kaže da je morala da se prisili da ostane živa za svoju preostalu decu posle Benjaminove smrti, zbog čega joj je bilo teško da se odmah oprosti od sina. Rekla je da zna da je čudno držati telo u kući kao i da joj je bilo teško da odluči gde da ga sahrani - na Havajima ili na imanju Grejslend u Memfisu gde je njen otac, Elvis Prisli, umro i sahranjen.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ulice jednog zemunskog naselja dobile neobična imena: Među njima su Usnija i Elvis Prisli

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica