Neverovatan potez Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa: Humani gest ili "kontrola štete" trenutno omraženog dua?

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi se pitaju da li je u pitanju "saniranje štete", potez koji u marketingu slavne osobe označava popravljanje poljuljanog imidža, ali je činjenica da je par oduvek bio filantropski nastrojen, donirajući velike svote novca u humane svrhe više puta

Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli smanjili su svoje bogatstvo kako bi pomogli u naporima za ublažavanje posledica uragana. Par je donirao milion dolara organizaciji "Feeding America" koja je zadužena za osnovne potrepštine i zalihe nakon uragana Helene i uragana Milton, razornih oluja koje su besnele u delovima Floride i Severne Karoline.

Ovaj gest došao je nakon poklona od 5 miliona dolara od jedne od njihovih najbližih prijateljica - Tejlor Svift.

- Neverovatno smo ponosni što podržavamo "Feeding America". Hvala neverovatnim ljudima na terenu koji obezbeđuju osnovne potrebe porodicama koje su toliko toga izgubile u ovoj brutalnoj katastrofi. Naša srca idu prema svima koji su pogođeni dvostrukom tragedijom ovih uragana - rekli su, a prenosi "HollywoodReporter".

Podsetimo, nekada zlatan par Holivuda našao se na stubu srama zbog kontroverzne promocije filma "It Ends with us", kao i zbog prethodnih divinih intervjua u kojima ponižava kolege i novinare.

Mnogi se pitaju da li je u pitanju "saniranje štete", potez koji u marketingu slavne osobe označava popravljanje poljuljanog imidža, ali je činjenica da je par oduvek bio filantropski nastrojen, donirajući velike svote novca u humane svrhe više puta.

(Ona.rs)