Kristina je Mitrogolu najveća podrška: Prava je modna ikona, on se u nju zaljubio na prvi pogled

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski napadač godinama uživa u idiličnoj ljubavi

Foto: Instagram.com/aleksandar_mitrovic_45/

Fudbalska reprezentacija Srbije je nažalost izgubila sinoć od selekcije Španije u takmičenju Liga nacija (3:0) na stadionu u Kordobi. Našim Orlovima je podrška navijača jako važna, a pre svega porodice i onih najbližih.

Našem napadaču i fudbaleru sa najvećim brojem golova za reprezentaciju, Aleksandru Mitroviću, najveću podršku pruža supruga Kristina i njihovo troje dece. Za nju važi da je jedna od najzgodnijih žena fudbalera.

Kristina, devojačko Janjić, odrasla je pored oca fudbalera, Aleksandra Janjića, pa i ne čudi kako su se putevi njima dvoje ukrstili. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

- U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno - rekao je za domaće medije srpski napadač.

Vrlo mladi su postali roditelji, kada je Aleksandar imao samo 22 godine, dok je ona starija od njega dve godine. Venčali su se u Beogradu 2021. godine, da bi naredne dobili i treće dete. Trenutno igra u Sjedinjenim Arapskim Emiratima, gde se često druži za Sergejom Milinkovićem Savićem i njegovom suprugom Natalijom.

(Ona.rs/Espreso)