Devojka redovno obilazi staračke domove i tamo nalazi "momke": Od snimanja sa njima napravila bogatstvo

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Tifani je otkrila da voli starije muškarce jer ih smatra zrelim

Tifani ima 35 godina i umesto da "juri" vršnjake, ona se šeta po staračkim domovima u nadi da će tamo naći dečka. Kako kaže, na kraju krajeva, ona im je zaista i nephodna, jer mnogi nisu imali odnose od 1999. godine. Otkrila je i zašto voli da spava sa penzionerima i podelila je svoj najbolji savet za primamljivanje muškaraca u staračkim domovima.

Tifani Viskonsin je zaradila bogatstvo i dodala da voli to što radi. Tifani snima erotske sadržaje sa penzionerima, i ponosna je što je jedina zvezda koja isključivo snima scene sa gospodom u penziji. Udvarala se mnogim starijim muškarcima u staračkim domovima i ustanovama za pomoć u životu, navodeći da postoji jedan siguran način da ih natera da snimaju sadržaj sa njom. Njena tajna je da izvede penzionere na večeru i piće, nudeći im posebnu vrstu "nege starijih".

Ona je za "The Daily Star" rekla: "Moja omiljena stvar je da izađemo da jedemo da i uspostavimo vezu i učinim im da se osećaju prijatno – posebno ako planiramo da uradimo ono kasnije".

Tifani je ponosna na ono što radi i veruje da zaista menja živote starijih građana.

- Jedan od mojih najupečatljivijih trenutaka bio je kada mi je jedan od ovih džentlmena rekao da sam učinila da se ponovo oseća mladim.

Tifani je otkrila da voli starije muškarce jer ih smatra zrelim.

- Ne smetaju mi muškarci mojih godina, ali postoji razlog zašto volim starije muškarce. Oni su mudriji i kako starite, zaista shvatate šta je važno u životu. Stariji muškarci žele avanturu i zabavu. Nije ih briga šta radim, koji mi je posao.

I pored toga što spava sa starijima, Tifani je otkrila da voli da se malo zabavi i sa "štreberima" i "zaboravljenim muškarcima". Rekla je da misli da je to zato što se kada je bila dete osećala zaboravljenom, pa pomaže drugima koji se tako osećaju.

Tifani zarađuje oko 16.000 funti nedeljno od svog jedinstvenog poduhvata i ne planira da se uskoro povuče. Otkrila je da uvek želi da radi na mreži i da vidi sebe kako pravi TikTokove i ​​kao baka.

(Ona.rs/Daily Star)