Tereza je zbog Stefana iz Srbije promenila veru i prešla u pravoslavlje: "Ovo mi u crkvi niko nije rekao"

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećni par živi u Švedskoj i čekaju prvo dete

Foto: Instagram/thetotz, stefanmetod

Za pravu ljubav ne postoje granice, ni u kom smislu i pogledu. To su dokazali i Stefan Ostojić i njegova verenica Tereza.

Stefan, koji je fitnes trener i živi i radi u Švedskoj, pronašao je ljubav pored lepe Šveđanke. Njihova ljubavna priča počela je preko društvenih mreža, vremenom je počelo da prerasta u ljubav i evo ih danas, šest godina u zajedništvu. Tereza se bavi zdravom ishranom tako da su se idealno uklopili, toliko da su napravili kanal na poznatoj video platformi "Stefan and Therese". Oni ovde redovno kače informacije iz privatnog života, pa i tako da su se za Dan zaljubljenih verili i da dolaze u Srbiju kako bi se Tereza krstila u pravoslavnoj crkvi.

Po dolasku u našu zemlju, snimali su ceo proces za krštenje, a njihov odabir je "pao" na samostan Presvete Bogorodice u Ripnju.

- Rođena sam spremna - bilo je sve što je Tereza rekla pre početka ceremonije.

Bila je očarana kako je sve to izgledalo, a jedna stvar ju je razočaralo.

- Nisam očekivala da ću biti ošišana, niko me nije upozorio na taj deo krštenja - rekla je ona.

Stefanov brat, koji inače predaje teologiju u školi, je zaboravio da joj spomene taj podatak što je pomalo povećalo njenu nervozu. Kratko je zbog toga bila uznemirena, ali je ubrzo pronašla način za smeh pošto je dobila besplatno pranje kose. Takođe, ona je rekla da je njen prelazak u pravoslavlje bilo u skladu sa tradicionalnim brakom, kao i zbog zajedničke budućnosti koji grade kao porodica.

Njihove pripreme za venčanje su se ubrzale pošto očekuju prinovu.

(Ona.rs)